Vierailija

Minne te olette matkailleet omatoimisesti?

Ensi helmi-huhtikuussa tarkoitus lähteä jonnekin.

Pää lyö tyhjää. Jotain vähän erikoisempaa, ei pelkkää rantalomakohdetta.Thaimaa ei kiinnosta, eikä Aasia oikein muutenkaan, paitsi että siellä olisi edullista. Etelä-Amerikka tai Väli-Amerikka kiinnostaisi, toisaalta hirmu aikaero ja piiiitkät välilaskulliset lennot arveluttaa lasten kanssa.Mikä on teidän suosikkikohteenne? Mitä suosittelisit jos hakusessa lämpöä 20+, hyvää ruokaa, ehkä historiallista nähtävää, kulttuuria, autenttista menoa.

Meksiko??Toisaalta Eurooppakin voisi tulla kysymykseen, jos huhtikuun lopulla lähtisimme. Azorit kiinnostaisi, ehkä joku pienempi saari Kanariallakin.Kiitos jos jaksat osallistua pohdintaan :)

Kommentit (20)

Lainaus:

Dubai
Tuo on yksi vihoviimeisistä paikoista minne matkustaisimme. On kaikkea muuta kun oikeudenmukainen valtio, keinotekoista kulissia koko paikka. Siirtotyöläisten olot ovat järkyttävät, mutta mitäs nämä viiden tähden loistohotellissa majailevat turistit siitä välittävät :(Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosittelen ehdottomasti Dalmatian aluetta! Kroatia, Montenegro, Albania, Serbia... Erilaista, kaunista, edullisempaakin kuin esimerkiksi Länsi-Euroopassa.

Lasten kanssa en viitsisi lähteä kovin kauas. Tosin Väli-Amerikka ei ole kamalan kaukana, Jostain miamista ei ole enää pitkä matka (en kyllä tiedä yhteyksistä) ja ainahan sitä voi ottaa pari päivän pysähdyksen Jenkeissäkin.Mutta mitenkäs Kaukasuksen alueet? Tai entisen Jugoslavian alue? Intia (minä lähtisin milloin vain Keralaan, Lounais-Intiaan!)? Pohjois-Afrikka? Islanti (halpa paikka nykyään, mutta on vaarana, että se kuuluu kohta Venäjään..)? Huippuvuoret ;)

Muistelen näin.

Mutta taidan tietää mitä ketjua tarkoitat, oli tosi kivaa keskustelua. Oli perhe joka reissannut Gambiassa jne??Koitan etsiä sitä..

Ap:lla on kova into päällä ja sen tietty ymmärtää. Itse miettisin asiaa kuitenkin turvallisuuden näkökulmasta, kun olette lasten kanssa lähtemässä reissuun. Eri toten kun vielä itsekin sanot, että teillä vaihtoehtoja riittää, niin valitkaa sitten turvallinen kohde.Ja joo, tiedän että nyt joku sanoo, että "voithan jäädä auton alle kotipihassakin". Mutta ei tästä tietenkään ole kysymys, vaan siitä, ettei nyt sentään ehdoin tahdoin kannata lähteä perheelleen ongelmia hakemaan. Sen tähden en todellakaan lähtisi esim. Brasseihin tai joihinkin muihin Etelä-/Väli-Amerikan maihin. En myöskään Intiaan ihan vain sen karmaisevan surkean hygienian johdosta. Itselle tuolla ei niin ole väliä, mutta lapsille kylläkin.Australia ja Uusi-Seelanti olisivat todella hyviä vaihtoehtoja, samoin nuo tietyt itäisen Euroopan maat.

Lainaus:

Vähän jos levennätte budjettia, niin se on kyllä aika hieno paikka.
Lensittekö mitä kautta, Aucklandiinko vai Christchurchiin? Jaksaisitko kertoa hieman reissustanne? Olivatko lapset minkäikäisiä?Kiitos jos jaksat vaivautua :)

Ap

Pitkät (ja kalliit) lennot, mutta toisaalta hyvä hygieniataso, länsimaista, mutta kuitenkin myös aitoja kulttuuria. Hyvät olosuhteet reppureissaajille ja myös edullisempaa majoitusta tarjolla. Iso maa, jossa voi valita mille alueelle keskittyy tai kierteleekö enemmän jne.

otsikko jotain "erikoisempia reissuja lasten kanssa tehneitä" tai vastaavaa.

Siinä oli vaikka mitä vinkkejä, kivoja kohteita ja kivaa keskustelua. Harmi etten sitä äsken ainakaan löytänyt haulla.

Sen kun löytäisi ja saisi nostettua..

aika oleellinen juttu jos väli-amerikkaan mieli!

Siellä kyllä on kivoja maita, mutta myös aika vaarallisia paikkoja esim. Kolumbia.

Azoreilla olisi varmasti kivaa nähtävää ja helpompi mennä.

Espanjan alkeet sujuu, eli huoneen varaus, ruokailu ja suunnat hallussa :)

Portugali samoin, joten Brasiliakin voisi olla vaihtoehto.Alle kolmella tonnilla pitäisi saada lennot, 2+2. Etelä- ja Väli-Amerikkaan vähän hilkulla, toisaalta Klm:llä on välistä tosi hyvä tarjouksia tuohon suuntaan. Karibialla kiinnostaisi esim. ABC-saaret.Intia on yksi mikä kyllä kiinnostaisi, juurikin tuo Keralan seutu. Olisi edullista, hyvää ruokaa ja kaunista luontoa. Pari yötä Backwaterseilla veneessä voisi olla kokemuksena upea.Entisestä Jugoslaviasta kiinnostaisi Slovenian vuoristo ja Kroatian rannikko.Onhan näitä vaikka kuin. Kun osaisi päättää. Euroopan halvat lennot mutta kallis eläminen, vai kalliit lennot ja halpa eläminen jossain kauempana.Ap

Lainaus:

Kyllä toiset kaipaavat jännitystä elämäänsä.
Tarkoita että rymytään vastuuttomasti jossain perähikiällä. Reppureissullakin voi asua vaikka vuokratussa talossa ja pidemmän aikaa yhdessä paikassa.Ei kaikki tarvitse sitä matkaopasta pitämään kädestä kiinni...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat