Seuraa 

Tuossa se kysymykseni jo tulikin... Ehkä harkitsisin lapsille myös Super-Remu-talvihaalareita, jos ne kestäisi vähän paremmin jäämäessä laskuja. Mutta kuinka lämpimiä Remut on?

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

reimatecit on mielestäni ohuempia. Oma hikoileva kuopus tarkeni ilman villa-asua remussa mutta reimatecissa tarvitsi pienemmällä pakkasella enemmän välivaatetta. Ja kylmempi esikko ei pärjännyt reimatecilla ilman väliasua vähänkään kylmällä...eli meidänkin kokemuksen mukaan Remu on Reimatecia lämpimämpi.

Tosin meillä ei ollut käytössä SuperRemu, kuten itse suunnittelit ostavasi ,vaan se oli Remu Waterfree.

Rasavil taitaa olla markkinoiden suurimpia lämpöarvoltaan ja on ohkanen puku käteen.Mutta minustakin Remu on Reimateciä lämpöisempi, siksi meille ei sitä tulekaan. Meillä on kaksi pukua ollut ja lapset hikoilee aivan älyttömästi niissä. Reimatecissä pärjäävät koko talven ilman villapukuja, Remut on jo liikaakin. Varmaan kovimmilla pakkasilla menisivät meilläkin, mutta niitä on täällä etelä-suomessa niin vähän, että suurimman osan talvesta lapset hikoilivat Remuissa. On myös minusta selvästi paksumman (kömpelömmän) tuntuinen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat