Vierailija

Onko tämä suomalaisten naisten taso, mikä tällä palstalla olevien jutuista on pääteltävissä? Jos niin on, ei paljon häikäise! Huh.

Kommentit (24)

Mistä meidän pitäis keskustella, että kelpais? Tää on ajantappoa, rentoutumista, tyhmien kysymistä :) Mutta mitäs tuollainen sivistynyt mies mistään naisten kotkotuksista ymmärtäis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

enkä silti kysy naisena, edustavatko he miesten yleistä ajatusmaailmaa.Kannattaa muistaa vanha totuus tyhjistä tynnyreistä, jotka kolisevat eniten ;) Fiksu väestö on täällä ehkä enemmän sivustakatsojan asemassa.

Jos ei huimaa, mene ylemmäs ja anna olla. Mitä yleensä olet tullut tänne? Jostain syystä ärsyttävää. Mitä täällä pitäisi puhua? Alouta joku omasta mielestäsi huima aihe.

Tai yhtä hyvin voisi kysyä näkyykö itsetyydytys. orgissa suomalaisten miesten taso... se olisi vielä paljon surullisempaa kuin naiset täällä.

Mene ja kokeile tosielämässä mikä se taso on, jos noin mietityttää. Jos olet jo naimisissa niin miksi enää edes mietit, jos oman vaimosi taso on korkeampi.

selvästi naisen kirjoittama.. Mä en usko, että täällä käy oikeasti yhtäkään miestä. Kaikki muka miehen tekemät alotukset on aina niin akkamaisia kun vaan olla voi.

Telkkaristakaan ei tosiaan tule mitään katsottavaa.

Eikö ole lähinnä tavallista, että hermostuttaa, jos joku sanoo sinua tyhmäksi ja aivottomaksi. En puhu niin kenestäkään, joten en oleta itseänikään niin kutsuttavan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat