Vierailija

Tälläinen tapaus täällä. Viime viikolla leikkikentällä lasta sattui käsivarteen, kun toinen lapsi vahingossa astui sen päälle (liukumäessä toinen liukuja tuli liian pian toisen perään jne). Ensi itkulta selvittyä naarmuja ei näkynyt, sormet toimivat, ei mustelmia, ei kipua jne. Kuvittelin, ettei mitään kummempaa ollut sattunut.Nyt, viikkoa myöhemmin, otin lasta ko. kädestä kiinni lähtiessämme ylittämään tietä. Lapsi parkaisi kovaa. Menimme sitten terveysasemalle. Siellä sanoivat, että varmaan jokin venähdys, mutta kuvataan varmuuden vuoksi. Menimme sairaalaan ja olimmekin siellä yli 6 tuntia. Kuvasivat kolmeen kertaan. Murtunut kahdesta paikkaa. Harkitsivat leikkausta, mutta kipsasivat kuitenkin näin alkuun, kontrolli viikon päästä. Leikkauksen mahdollisuudelta olisi vältytty kokonaan, jos olisi heti menty. Mutta mistä olisin voinut tietää??Miten voi ylipäätään tietää, milloin pitää mennä lääkäriin? Ei viitsisi turhan takia lähteä, ei jokaisesta kaatumisesta tms.

Kommentit (3)

hänellä täytyy kyllä olla tavallista korkeampi kipukynnysja toisaalta täytyy olla ollut kipeälapset saavat todella harvoin murtumiaolen pahoillani, älä syytä itseäsi, ethän voinut tietää olevan noin paha juttuSisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun itseltäni murtui kylkiluu, niin menin lääkäriin vasta viikon kuluttua. Sitä ennen se ei ollut niin kipeä, että olisin tuntenut tarvetta lääkärissä käyntiin. Anopilta taas murtui keväällä käsi, ja hänkin meni lääkäriin vasta viikon päästä, jolloin kipu alkoi olla todella kovaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat