Vierailija

Loman aikana olisi tarkoitus käydä messuilla. Mitä mielenkiintoista katsottavaa tai ostettavaa. Meillä suuri perhe, ja haaveissa iso omakotitalo. Lapsia ei varmaankaan kannata ottaa mukaan? En ole koskaan aikaisemmin käynyt messuilla, siksi kyselen tyhmiä...

Kommentit (6)

Ilman lapsia tosi paljon helpompaa, kerroksissa ravaaminen on rasittavaa lasten kanssa.Tänä vuonna oli joku sisustushalli erikseen, en ehtinyt käymään. Kameralla saa kätevästi taltioitua kiinnostavat yksityiskohdat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ehdottomasti ilman lapsia.

Olin yksin, ei edes miestä riippana kintussa, mutta silti en ehtinyt katsoa kunnolla kuin puolet taloista. Sen takia suosittelen että tutustut etukäteen kohteisiin mahdollisimman laajasti ja merkkaat n. 20 kohdetta, jotka haluat nähdä.

Siella on kylla muksula johon voi lapset jattaa hoitoon. Yllattavan monet oli kuitenkin kattomassa taloja aika pienenkin lasten kanssa, ja tietysti joutuivat kieltamaan juoksemasta/koskemasta/sotkemasta koko ajan.Ihan kivoja taloja oli, monet aivan valtavan kokoisia ja hintaisia. Tykkasin nro 43 Jamera Kivitalo Vanajasta eniten.Sit siella on erikseen sellanen nayttelyhalli rakentajille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat