Vierailija

Me asumme kerrostalossa, omistusasunto. Meidän talossa kukaan ei ole nostanut meteliä parveketupakoinnista, mutta yleisesti ottaen tuntuu olevan kova puheenaihe.Mitä mieltä olet?Me maksamme myös siitä parvekkeesta, joten oikeutemme on myös tupakoida siellä.

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mentäisiin kehityksessä takaperin. Juuri on saatu suurinosa tupakoijista ulos polttamaan ettei muut perheenjäsenet kärsi. Vielä 80-luvulla oli melko yleistä, että lapsiperheen vanhemmat polttivat sisällä. Vihdoin on valistus saatu perille (vanhemmat parvekkeelle tupakalle) ja nyt sitten haluttaisiin peruttaa takaisin lähtöpisteeseen.

Ällöttää, kun joutuu joka päivä siivoamaan parvekkeen kaiteen ja lattiaakin yläkertalaisten karistamasta tupakantuhkasta. Että terveisiä vaan yläkertaan, lukekaa ne järjestyssäännöt.

että porukka alkaa tupakoimaan SISÄLLÄ, pahimmillaan lasten vieressä. Sisältä hajut kulkeutuu muihin asuntoihin ja rappuun ilmanvaihdon kautta. Sillä tulla kiellolla ei ihmisiä saada lopettamaan tupakointia, pieni osa ehkä lopettaa.

Toinen vaihtoehto on että mennään ulko-oven viereen tupakoimaan, onko sekään hyvä?? Ja ajattele moniko kuitenkin polttaa jolla pieniäkin lapsia, kasvaa riski että lapset jätetään yksin sisälle kun pitää mennä ulos tupakalle.Tuossa kiellossa ei mitään järkeä.

Ja harva sitä varmaan noudattaisikaan.

jos noudatettais tätä tupakoitsijoiden " järkeistystä" =jokaisella oikeus-vikinää.

Tupakannatsat ovat yksi isoimmista ja laajimmista maaperän saastuttajista, puhunattakaan niistä tyhjistä askeista joita poimin kaduilta päivittäin...

Tv ex-röökaaja

Mutta jos polttaa vähintään 10 tupakkaa päivässä, niin se on jo liikaa. Saatiin pari kuukautta sitten uudet naapurit, jotka luultavasti kumpikin polttaa parvekkeella -> kämppä haisee koko ajan savulle JA nuo polttavat myös rappukäytävässä -> siellä haisee.

Arvatkaapa, oliko kivaa mennä aamusuihkuun siihen löyhkään mikä meidän kylppäriin tunki? Että partsille MARS röökaa, jos ihan pakko!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat