Vierailija

Moni kun sotkee nämä juomat keskenään.

Kommentit (37)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


tai miksi ristiäisissa ei ole häiden tapaan ruokaa, viiniä tai kahvi avec juomia?kaste on pienen lapsen ensimmäinen juhla ja pitääkö sitä juhlia alkoholilla?onneksi meilä on olleet jatkojuhla aina seurakunnantilaoissa niin ei ole tarvinnut edes miettiä kastejuhlan kohdalla alkoholijuomia.sama kun hautajaisissa tarjottais kahvi avec kun sekin on juhla tosin hieman erilainen.
Kyllä minä olen saanut jokaisissa juhlissa, myös ristiäisissä, syödäkseni. Yleensä ristiäiset ja hautajaisetkin vain tuppaavat olemaan sunnuntaina, niin useat eivät halua juoda kuin ehkä sen yhden lasillisen. Häät sen sijaan ovat yleensä lauantaina ja useimmilla ei ole seuraavaksi päiväksi töitä.Miksei pienen lapsen ensimmäistä juhlaa voi juhlistaa lasillisella kuohuvaa? Eikö se ole sen arvoista? Vai onko tässä taas takana ajatus: alkoholin juominen = ryyppäämistä.tai miksi ristiäisissa ei ole häiden tapaan ruokaa, viiniä tai kahvi avec juomia?kaste on pienen lapsen ensimmäinen juhla ja pitääkö sitä juhlia alkoholilla?onneksi meilä on olleet jatkojuhla aina seurakunnantilaoissa niin ei ole tarvinnut edes miettiä kastejuhlan kohdalla alkoholijuomia.sama kun hautajaisissa tarjottais kahvi avec kun sekin on juhla tosin hieman erilainen.

Vierailija:

Lainaus:


Aikuisten kesken kyllä otetaan jos aihetta.
Jos otetaan lasillinen kuohuvaa ristiäistarjottavien kanssa, niin se ei tunnu missään. Mutta tekee tilaisuudesta juhlavan ja arvokkaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat