Vierailija

siis kyseessä 7kk. kaksi hammasta puhjennut. miten pestä hänen hampaansa? veden kanssa vai ilman? saako sen jälkeen antaa vielä tuttelia? saako lapsi niellä esim golgate smiles hammastahnaa (0-2V) jossa ei varoitusta sen nielemisestä?

Kommentit (5)

tahna mukaan kuvioihin, kun poskihampaat ovat puhjenneet. Tahnaa ei tarvitse sylkäistä. Eikä nykyisin ainakaan pk-seudulla suositella fluoritabletteja.tuon ikäiselle ei harjauksen funktio ole tarkka harjaus, vaan lähinnä totuttelu päivittäiseen harjaukseen. Yösyötöt olisi tietysti hyvä lopettaa, yöllä sylkeä vähemmän, jolloin hampaat alttimpia reikiintymiselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

:kehitetty puhkeaville hampaille yhteistyössä lastenhammsalääkäreiden kanssa. kehitetty erityisesti puhkeaville hampaille. käytä herneen kokoista hammastahna määrää kerran päivässä varmistaaksesi oikean fluorimäärän 0-2v lapsille. ap

voit käyttää vettä. Hammastahnaahan suositellaan vasta kun lapsi osaa sylkeä. Vaikka varoitusta ei ole paketissa, lienee fluoritabletti turvallisempi vaihtoehto, mikäli asutte alueella jolla vedessä ei luonnostaan ole tarpeeksi fluoria.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat