Vierailija

Niin, haluaisin löytää DVD:llä leffan, jonka nimi alkuperäiskielellä on " Auberge Espagnole" . Kyseinen leffa on tehty useitten maitten yleisradioyhtiöitten yhteistyönä ja puhekieli on pääasiassa ranska. Haluaisin ostaa tuon leffan, mutta niin, että tekstitykset olisi valittavissa ainakin ranska, englanti ja suomi. Mitä luulette, löytyykö?Suomesta ostamassani " Rakkautta vain" leffassa on tekstimahdollisuus englanniksi, unkariksi, tanskaksi, ruotsiksi, suomeksi... vaan ei ranskaksi. Onko tämä yleistä suomesta ostettavissa leffoissa? Niin, en siis asu Suomessa, mutta meiltäpäin ei todellakaan löydy leffoja joissa olis suomen kielellä tekstit, usein ei ole englanniksikaan!Kommentit (5)

näköjään leffa nimeltään Espanjalainen kimppakämppä kotimaisella kielellä. Leffaplaneetta piste netin kaupasta näkyy löytyvän. Ranskalainen ääniraita, mutta tekstitykset vain pohjoismaisilla kielillä. Hinta 13 euroa ja risat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

atlanticdvd. com. au/index_stuffer. cfm?view. cfm?id=9813~contentTuolla mainitaan tekstityskieliksi ranska, tanska, islanti, norja, ruotsi ja englanti. Voisit kysyä heiltä onko suomenkielistä tekstitystäkin ja tuossa kun on kuitenkin noita pohjoismaisia kieliä niin voisi suomikin olla. Joskus noissa nettikauppojen tekstitysvaihtoehdoissa on virheitä tai kaikkia ei ole lueteltu.

On oikeasti hyvä leffa, sääli jos en löydä kaikilla teksteillä. Ehkä briteistä sais englanti/ranska teksteillä sitten?? Suomi on tälle lahjan saajalle näistä uusin kieli... :-P

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat