Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (9)

Martta Wendelinin töitä kehystettyinä postikortteina (Tiimarista varmaan nekin kehykset), yksi Ikean eläintaulu ja lukuisia Nalle Puh -julisteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sen lisäksi on 1 lapsen lempiaiheinen iso juliste kehyksissä, toisella seinällä eläinten kuvia (itse piirrettyjä, melko isoja), ja keijunsiivet.

(Kuvassa krokotiilityttö istuu pulpetissa tms. ja vastaavia) Sitten on kehystettynä mun pienenä mummoni kanssa tekemiä kanavatöitä. Myös omia piirustuksia lapsilla seinillä ja yhdellä seinällä Tiede-lehdestä otettu juliste jostain mikroskooppisuurennoksesta, kuin mosaiikkitaideteos. :)

16-vuotiaan tytön seinä on vuorattu Nightwishin, Sonata Arctican J-rock bändien julisteilla. Keikoilla otettuja valokuvia on ovissa. Ei paljoa tapettia näy. Muittenkin lasten seinillä on paljon bändijulisteita. Kehykset on joissakin Tosi Tärkeissä, kuten ihan aidoilla nimmareilla varustetuissa julisteissa.

Sosiaalisella tyttärellä eniten itsestään ja kavereista otettuja valokuvia ja kehitysvammaisella pojalla valokuvia itsestään erilaisten työkoneiden " ohjaamoissa" (traktorikaivuri, bobcat, kuorma-auto...).Molemmat ihan tavallisissa vaihtokehyksissä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat