Vierailija

Me koetamme elää muuten suht ekologisesti, mutta ,matkustelusta emme luovu. Perinteiset lapsiperhekohteet on kierretty (Disneylandit yms), mutta nyt mietitään, mihin _kauas_ olisi kiva mennä. Mietittiin Austraaliaa, Tyynen meren pikkusaaria tai Uutta Seelantia. Kokemuksia?

Kommentit (3)

Me matkustellaan lasten kanssa tosi paljon, 2-3 ulkomaanreissua vuodessa, joista yleensä 1 kaukomatka. Viime vuonna oltiin Mauritiuksella, jota voin todella suositella!! Vaikka lennot oli pitkät ja raskaat niin oli lasten kanssa todella ihana paikka. Paikalliset on aivan mahtavia, oli siistiä, ruoka oli hyvää, upeat maisemat, ei tullut mahapöpöjä lainkaan jne. Suosittelen lämpimästi!

Me matkustelemme kotiseudulla lähinnä. Elämästä nauttii parhaiten hitaalla tahdilla. Olemme olleet junalla Euroopassa, sen kauemmaksi ei ole ollut tarvis mennä, kun Eurooppaakin vielä paljon koluamatta. Meille matkailu on kulttuurin tuntemuksen lisäämistä ja havainnointia, ei makaamista biitsillä. Sitä voi tehdä Suomessakin. Juna on kohtalaisen ympäristöystävällinenkin ja tuntuu turvallisemmalta kuin lentomatkailu.Lapset ovat onneksi aina olleet ihan intona taiteeseen, museoihin ja tietenkin palatseihin/linnoihin. Eräs toive ois junamatka halki Venäjän, siinä sitä ois pari viikkoa istumista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä kanssa matkakohde hakusessa. Rantaloma itsessään ei kiinnosta, tosin olisi kiva päästä uimaan ja ehkä sukeltamaankin.T. toisen ketjun Ap joka pähkäilee lomakohdetta..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat