Vierailija

Tänään taas joku ämmä kiilasi autolla mun eteeni ja ajoi lapsiperheille tarkoitettuun parkkiruutuun..siihen ainoaan vapaanaolevaan!

Tai no, jos se luuli, että sen iso dobermanni, joka istui takapankillä oli sen lapsi!ärsyttävää tuollainen!

Sivut

Kommentit (84)

Käytän niitä, koska siellä on yleensä hiljaisinta, eniten tilaa, ym. Siis mulla lapset mukana. =) Välillä kyllä ajan sinne vanhasta tottumuksesta, vaikka lapset ei olisi mukanakaan, vasta jälkeenpäin tajuan, että tulipas ajettua väärään ruuruun.. =D

vaikuttaa ostosten ja lasten määrä, minäkin jaksan roudata jos ei ole kuin pari lasta mukana (omin jaloin tepsuttelevaa). 2 turvakaukaloa ja ostoskärryjä on tosi raskas tuuppia pitkin kivisohjoista asfalttia.

T: se 5 lapsen äiti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uskomattoman tappelun saatte aikaiseksi sinällään ihan hyvästä keksinnöstä! Haloo!!!!!Te ette sitten käyneetkään kaupassa aiemmin kun ette tiedä, että se onnistuu ilman perheruutujakin...

Invapaikoille saa parkkeerata vain poliisin hyväksymälla P-luvalla ja rapsut tulee ilman tätä lupaa. Lapsiperheparkit ovat kauppiaiden keksintö, jotta saataisiin perheet kuluttamaan rahaa juuri heidän myymäläänsä. Eikä niihin parkkeeraaminen ole siis millään lailla valvonnan alla/laitonta. Get it?En siis usko, että kukaan meistä parkkeeraa invapaikalle vieden esim. pyörätuolipotilaalta parkkiruudun. Joten jätetäänkö ne invapaikat tämän keskustelun ulkopuolelle?

Vierailija:

Lainaus:


Kyllä minä lapsettomana parkkeerasin lapsiperheparkkiin muutaman kerran. Saa kivittää! Hittolainen, jos parkkipaikalla on tuo yksi ainoa parkkiruutu vapaana, niin en kyllä ole niin solidaarinen, että antaisin sen jollekin lapsiperheelle. Te valittajat ootte just niitä samoja, jotka tönitte lapsettomia niitten hyökkäysvaunujen kanssa: " Meillä on lapsia, me ollaan parempia kuin te muut!"Enkä muuten nyt pienen tytön äitinäkään vedä pultteja, jos näen jonkun ajavan lapsiparkkiin ilman lapsia.
jos siinä ei ole turvaistuimia.

Ne paikat ovat kauppiailta hieno keksintö helpottaa pienten lasten vanhempia. Ja KAIKKI jotka ajavat noille paikoille ilman turvaistuin ikäisiä lapsia ovat vain ja ainoastaan kusipäitä. Se on voi voi jos tulee kalliiseen autoon lommo/naarmu. Kolhin niitä autoja nyt ja tulen kolhimaan tulevaisuudessakin, niin kauan että te vitun munapäät lopetatte sen perhepaikoille ajamisen.

Vierailija:

Lainaus:


mutta minä en ole koskaan ymmärtänyt mihin niitä tarvitaan.


tavallisesti, eli mahtuu paremmin esim. laittamaan lasta turvaistuimeen kun saa auton oven kunnolla auki. Ne ovat myös lähempänä kaupan ovia, niin ei tarvi roudata muksuja ja kauppatavaroita parkkipaikan toiselle puolelle.

Naisparkkeja on paljon Keski-Euroopassa ja ne on ajateltu siten, että ne olisivat mahdollisimman turvallisia esim. raiskausten yms takia. Tämän takia paikat ovat kohdissa, joista pääsee nopeasti karkuun, pois parkkihallista tai vartijan lähellä.

Kauas kyllä sai parkkiin auton, kaupassa ei ollut kaksosille tarkoitettuja ostoskärryjä, eli toista oli kannettava koko matkan kauas parkkipaikalle ja vettä satoi kaatamalla..... Ja lapsi painaa kanssa yli 11 kiloa.....

Sano että sinua ei joskus ottaisi päähän joku asia ??Salaatinlehti:

Lainaus:

No tuskin se parkkipaikka niin täynnä oli, etteikö olisi kauempaa paikkaa löytynyt...?
Mies kerran huusi yhdelle n.50v pariskunnalle joka tuli kaupasta lapsiparkissa olevaan autoon, että " Hei anteeksi, teillä tais jäädä lapset kauppaan!" .

Sun mielestä on siis ihan ok, että selkäsärkyinen tai polvi kipeänä linkkaava ihminen joutuu parkkeeraamaan autonsa sinne hevon kuuseen, " kilsan" päähän ulko-ovista, vaikka perhepaikka olisi vapaana? Tai keppien kanssa kävelevä ihminen (jolla ei ole invakorttia).

Invapaikalle pysäköintiin tarvitaan lupa, joka asetetaan näkyvälle paikalle tuulilasin alle. Jos tätä lupaa ei ole, niin siitä voidaan sakottaa. Lapsiperheille-kyltit ovat vain ja ainoastaan markettien itsensä keksimiä juttuja, vaikkakin hyviä. Niihin ajetaan ilman lapsia, koska tiedetään, ettei väärinkäytöksestä voida sakottaa. Saksassa muuten on parkkihalleissa ruutuja merkitty naisasiakkaille (" für frauen" ). Tuskin sielläkään miesautoilijaa voidaan sen käytöstä sakottaa.

vastaista.

Minulla on omasta mielestäsi kyllä oikeus suojella omaisuuttani tuhoamiselta ja siksi parkkeeraan perhepaikoille, koska siinä autoani ei kolhita. Jos perhepaikoitus tulisi lainvoimaiseksi, pitäisin varmaan lapsia aina mukana jos tarvitsee mennää isoihin marketteihin.

En tiedä sinusta, mutta kyllä multa pääsee ärräpäitä kun autoa kolhitaan ovilla varsinkin kun se yleensä johtuu moukan tavasta olla välittämättä muiden omaisuudesta.

Eli anteeksi vaan ,mutta minua ei tosissaan kiinnosta muiden mielipiteet tästä.

Vaikka olisivatkin leveämmät ruudut. Siellä myös viereen vedetyt vaunut helposti naarmuttavat koko kyljen. Siinä äiti stressaantuneena hoitaa monta lastaan. Ei niin jaksa välittää, mitä vaunut naarmuttavat.Muualla on auto paremmassa turvassa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat