Vierailija

Mulla menkkojen piti alkaa lauantaina, ja niitä edeltää aina 3-4pv tuhruilu. Nyt ei kuitenkaan ole edes tuota tuhrua. Menkkamainen olo mahassa ollut jo sunnuntaista.

Toivon niin kovasti, että olisin raskaana!!!

Kommentit (9)

Kaksi kertaa tullut km, ja kummallakaan kerralla kun vuoto alkoi ei mitään kipuja, vuotoa vaan.Onnistuneissa raskauksissa on ollut paljon enemmän kipuja, ensimmäisessä oli aina rv 16 asti. Tästä toisesta (toivottavasti onnituneesta, rv 22 menossa) ei ollut kuin alussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Silloin kun piti menkkojeni alkaa, niin muutaman kerran kouraisi vatsasta, ihan sillain menkkakipujen mukaisesti.

Ei alkanut menkat ei...Tsemiä!

koska olen paksuna (35 vkoa jo), ja tälläkin hetkellä tuntuu menkkamaista kipua. Alkua en just nyt muista, mutta oli varmaan silloinkin, koska tätä pientä jomottelua on ollut tuon tuosta. Ekassa raskaudessa ei ollut mitään tämän tyyppistä.

Miehen kanssa sovittiin, että odotetaan torstaille ennen kuin testaan. En kyllä tiedä, uskallanko vielä silloinkaan testata.

Meillä on jo monta vuotta yritystä takana, ja joka kuukausi on menkat alkaneet ajallaan. Nyt eka kerta, kun oikeasti uskallan edes ajatella, että saatan olla raskaana.ap

Ivf:n jälkeen ennen testipäivää oli just sellanen " ihan just ne alkaa" -tunne, ihan fyysisesti siis.Muillakin kerroilla on ollut sama olo silloin kun menkkojen olisi ollut aika alkaa.Toivottavasti olet raskaana!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat