Vierailija

ensi kesäksi ajattelimme yhdistelmää 2 yötä Tallinnassa (Viru?) ja 5-7 yötä Pärnussa (Tervise Paradiis tai joku muu).Kertokaahan siellä käyneet, miten matka kannattaisi varata (esim. siljan kautta vai jotenkin itse paketoiden) ja mitä tuollainen mahtaisi maksaa (ajattelimme mennä omalla autolla).Ja ennenkaikkea kaipaan mielipiteitä siitä, kannattaako lähteä ja onko kiva paikka. Meillä lapset ensi kesänä 6 ja 8.

Kommentit (5)

Välittävät kaikkien laivayhtiöiden matkoja sekä voivat varata pelkkää hotellia yms. mikä tulee juuri teille halvimmaksi. Mutta vielä ei pysty ensi kesän paketteja varaamaan. Kannattaa kysellä joskus ensi vuoden alkupuolilla (maalis-huhtikuussa).

Tervise Paradiis on perheelle hyvä vaihtoehto Pärnüssa (kallis tosin) , Tallinnasta mielestäni löytyy paljon muitakin hyviä hotelleja kuin vanha tuttu Viru.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pärnussa yövyttiin lähellä Tervise Paradisea pienessä perhehotellissa (ks. www. kanali. ee). Siellä oli vaatimatonta, mutta siistiä, edullista ja mukava tunnelma. Aamiaisesta piti maksaa erikseen, mutta se oli edullinen ja runsas. Valitettavasti avarat perhehuoneet oli jo menneet, ne kuulemma kannattaa varata jo talvella. Suosittelen!Tallinnassa yövyttiin Scandic Palacessa. Upea, perinteinen hotelli, mutta hinta oli kuitenkin varsin edullinen. Loistava sijainti heti vanhankaupungin vieressä!Tuonne Pärnuun tein varauksen sähköpostitse ja vastasivat ripeästi ja ihan suomeksi. Palacessa osa virkailijoista puhui todella sujuvaa suomea.Meillä oli niin kiva loma Virossa, että voitaisiin käydä uudestaankin ;-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat