Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Millaisiin paikkoihin taas ette vie lastanne pissille?

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija:

Lainaus:


Yleisessä käymälässä kyllä, mualla en todelakaan. Paitsi metsäretkellä, mutta en ihan pienestä vinkumisesta. Kirjoitin aiheesta tuohon onhan tämä vitsi pissaketjuun jo nro8.Laitonta isoilta, ja äärimmäisen huonoa käytöstä muutenkin.Mihin ap meinasit että antais lorottaa, kaupan nurkalla? parkkipaikalla? Voi helvetti sanon minä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En kiduta lastani pakottamalla häntä pidättämään tuntikausia tai laskemaan housuunsa. Mieluummin ottaisin vaikka ne sakot. Pidemmille automatkoille lähtiessä otetaan kyllä aina potta mukaan ja muutenkin mietitään kulkemiset sen mukaan, että vessoja on lähellä. Pidemmillä kävelylenkeillä ja leikkipuistoissa ollessa ollaan jouduttu käymään puskapisseillä. Ja niin saavat puolestani tehdä muutkin pienet lapset, jotka eivät osaa ennakoida pissahätäänsä. Enkä käsitä, että jollekin pikkulasten puskapissit ovat isompi ongelma kuin aikuisten miesten kadulle lorottelu, puhumattakaan koirista, joiden annetaan kuseskella kaikkialle.

Jos vessa on nenän edessä, niin toki mennään sinne, muuten katsellaan pensas tai puska minne saa lorotella. Ei keskelle pihoja tai puistoja.Ja mä oon se, jonka lapsi sai Puuhamaassakin kuseskella ruusupuskiin. Ne vessat oli niin järkyttävän haisevassa kunnossa, etten edes harkinnut vieväni lasta sinne bakteereja keräämään.

Ei todellakaan ole vitsi! Meillä vasta opetellaan vaipattomuutta ja hätä voi tulla hyvinkin yllättäen, vaikka olisi juuri kotoa lähtiessä käyty pissillä.Mihinkään kaupan nurkalle en missään tapauksessa taaperoa veisi pissille,mutta parkkiksen isoon pusikkoon kyllä.Ihan todellako vertaat aikuisten miesten ja taaperon hätää toisiinsa??

Yleisessä käymälässä kyllä, mualla en todelakaan. Paitsi metsäretkellä, mutta en ihan pienestä vinkumisesta. Kirjoitin aiheesta tuohon onhan tämä vitsi pissaketjuun jo nro8.Laitonta isoilta, ja äärimmäisen huonoa käytöstä muutenkin.Mihin ap meinasit että antais lorottaa, kaupan nurkalla? parkkipaikalla? Voi helvetti sanon minä.

Meilläkin oli just noi pottaopettelut/kuivaksiopettelut, ja meillä kulki potta mukana joka ikisessä paikassa - myös isoissa vaatekaupoissakin jne. Kun neiti ilmoittaa että pissihätä, niin mennään ulos vaikka kaupan parkkipaikalle tai nurkan taakse (ei nyt ihan heti oven eteen kuitenkaan) ja tyttö eikun potalle istumaan. Sit kun on pissit loroteltu niin äitillä on tietysti paprut pyyhkimistä varten taskussa jotka sitten heti viskataan roskiin ja pissi potasta lähimpään vesilätäkköön/puskaan.Toimii helvetin hyvin. Noin viikon, kaksi oli potta aivan välttämätön mukana, kunnes oppi pidättämään riittävästi esim. yleiselle vessalle asti.

Potta kulki siis rattaidenaluskorissa, muovipussin sisässä, ei sentään kädessä sitä kanneltu ^^Joskus pidemmillä reissuilla esimerkiksi kaupungissa vaateostoksilla oltaessa potta kulkee edelleen mukana, ihan vain varmuuden vuoksi jos on jonoa vessoihin tms.

kaupassa ei ollut vessaa ja myyjä ei antanut 3v pojan pissata henkilökunnan vessaan ja pihalla ei ollut puskia lähellä niin annoin pojan pissiä kadulle kyseisen kaupan ääreen. Ajattelin että nyt ei hätä katso lakia ja pissaavathan juopot vaikka mihin joten 3 v pojalla ei ole nyt väliä

Siis mikä se pointti oli, kun lopputulos on ihan sama?No, mutta meillä lapsi oppinut tänä kesänä kuivaksi (ikää 2½v.). Yllättävän hyvin toi ainaki jaksaa pissaa piätellä, ja niinpä ollaan aina keretty vähän kauemmaks jos jossain yleisellä paikalla ollaan.Ja mua ei yhtää kyllä haittaa, jos toisten lapset pissaa puskiin yms. Siis kun kyse on pienistä lapsista.

Täällä maalla ei yleisiä vessoja edes ole missään ja kotio voi olla useempi kilometri käveltävää tai pyöräiltävää. Uimarannalla jopa poika käynyt metikön laidalla kiven juureen kakkaamassa :DJa yhtälailla omassa pihassakin käy lapset puskapissalla vaikka vessa on sisällä kuitenkin!

Kolmetoistavuotiaan en antaisi vaan saisi pidätellä kaupan vessaan asti.1-4v lapsi on ihan eri asia. Se on kaikkien etu että lapsi ei kulje housut ja kengät kusessa kaupan lattioita lorottamassa vaan että pisut päätyvät siististi vaikka pusikkoon parkkipaikan reunalle.

Meillä kyllä pissitään puskaan ja nurmikollekin tarpeen vaatiessa. En näe asiassa mitään pahaa...Onpa joskus taidettu kaupan parkkiksellakin pissata, kun lapsi oli ekoja kertoja vaipatta kaupassa.Järkyttävää että yleisiä paikkoja pidetään paikkoina joissa saa tehdä vaikka mitä! Ei tulisi mieheni kotimaassa kuuloonkaan, siellä sentään osataan käytöstavat.

Vanhempi 8tyttö) ei enää kehtaa kykkiä missä tahansa vaan hänelle etsitään vessa tai kunnon metsikkö, mutta poika pissii ihan mihin tahansa (mieluummin kuin housuun, koska sinne se muuten tulee).

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat