Vierailija

pelkäämättä koko ajan pahinta: väkivaltaa, onnettomuuksia tai sairauksia. Pelkään koko ajan että lähipiirilleni tai perheelleni tapahtuu jotain. Esimerkiksi kun lapset lähtevät kesäleirille pelkään kuollakseni että siellä tapahtuu jotain, pelkään heidän koulumatkojaankin, samoin pelkään joka aamu töihin ajaessani että joudun kolariin, pelkään kun vanhempani lähtevät etelänlomalle, pelkään kun mies lähtee työmatkalle jne. Pelko jyskyttää mukana jokaisessa hetkessä välillä ihan sietämättömänä. En osaa enää vain elää, kuinka sen oppisi? kuinka voi nauttia elämästä kun ei ole turvassa missään?

Kommentit (5)

Lakkaa ajattelemasta mitä kaikkea JOS mahdollisesti EHKÄ voisi kukaties tapahtua ja mitä sitten tapahtuisi ja kuinka siitä sitten selvittäisiin. Ei hyödytä yhtään kuluttaa aikaa murehtimalla. Kun tulee ajatus jostain kamaluudesta niin PÄÄTÄ olla jatkamatta tätä ajatusta ja ryhdy ajattelemaan jotain ihan muuta. Systemaattisesti.Jo Raamattukin sanoo viisaita sanoja mm. Matteuksen evankeliumissa, että " riittää kullekin päivälle oma murheensa" .Ala systemaattisesti tutkia mitä Raamattu sanoo murehtimesta. Ehkä löydät valon.

ettei kannata etukäteen surra sellaista mitä ei ole tapahtunut eikä ehkä tapahdukkaan. Menee ihan pilalle elämä. Yritä elää tässä hetkessä ja nauti siitä että kaikki hyvin, jos jotakin sattuu niin sitten on taas aika miettiä asiat uusiksi. Yritä rentoutua ja nauti ihan pienistäkin asioista, kuuntele vaikka linnunlaulua ja ihaile luontoa. Tsemppiä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat