Seuraa 

Osaako kukaan USAssa matkustellut sanoa millaisia niiden vauvanruuat on?

Olemme menossa viikon päästä Miamiin ja olisi kiva tietää pitääkö 5 kk vauvalle raahata Suomesta kaikki kiinteät. Ollaan kuitenkin vielä rintaruokinnalla mutta kiinteitä menee puuroa ja soseita. Puuron otna mukaan jauheena joten se ei ole ongelma.- Onko jenkkien vauvanruuissa paljon sokeria?

- Löytyykö sieltä ihan helposti vastaavanlaisia soseita kuin Suomesta/Euroopasta?

- Kannattasiko ruokia ostaa jotain "luomu"kaupasta (en nyt muista sen ketjun nimeä joka myy noita luomuruokia)?Kiitos jos joku tietää/jaksaa kommentoida. Ensimmäinen pidempi matka pienen kanssa ja paaaljoon mietittävää ;-)- Aivilo & Jimi -

Kommentit (6)

Vauvoille saa sellaista puurohiutaletta, jota voi vaan sekoittaa johonkin nesteeseen ja valmista on. Makuina ovat ainakin kaura ja riisi. Ne ovat tosi helppoja sekoitettuna lampimaan veteen, tai sitten tuota riisipuurojauhetta kaytan joskus hedelmasoseissa antamaan hieman enemman vatsantaytetta. Nama kaikki loytyvat yleensa vauvanruuan luota.Ihan tavallista kaurapuurohiutaletta loytyy kaupoista murojen lahettyvilta, valikoimana taitavat olla ihan perinteiset kaurahiutaleet tai sitten 1-minuutin. Ainakin meidan kaupossamme ne ovat sellaisissa pyoreissa purkeissa jossain alahyllylla :) Kaiken maailman pienia valmispusseja myos loytyy, mutta niissa on yleensa tosi paljon sokeria, joten kannattaa todellakin lukea tuoteselostus. Aikuisille ne ovat kuitenkin ihan kivoja ja nopeita aamupaloja.Mukavaa reissua teillekin!

Kiitos meidänkin puolesta Skuskulle kommentista. Whole Foods oli se ketju jonka nimeä en muistanut. Pitääkin googlata josko matkan varrella olisi sellaista. Otetaan varmaan puuro-jauhe ainekset mukaan + muutama purkki hedelmäsösetta ensimmäisiksi päiviksi.Helppoa se matkustaminen oli ennen vauva-aikaa, nyt pakkaamiseenkin menee ikuisuus ;-)- Aivilo & Jimi -

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kylla taalla tosiaan saa erilaisia vauvansoseita, mutta musta suomalaiset/ruotsalaiset soseet ovat huomattavasti paremmanmakuisia. Tykkasin niin suomalaisista peruna-porkkanasoseista ja mangososeista, ja ne ihanant Piltti-jogurtit. Olivat kaikki niin "aidon makuisia" eli kuin kotitekoisia. Taalla vihannessoseet nayttaa kaikki samalta mossolta, yleensa vihreeta. Meilla on kotona 7- ja 5-vuotiaat seka 2kk, joten en ole katsonut sosehyllya muutamaan vuoteen, eli ehkapa on jotain uutta hyvaa loytyy. Olen kylla vakavasti miettinyt soseiden valmistamista itse. Whole Foodsissa kannattaa toki kayda. Sielta voi loytya parempia (eurooppalaisiakin) tuotteita.Suomessa tykkasimme kauheasti niista Bona-puuroista (muistanko nimen oikein). Kylla taalla on vauvanpuuroja, mutta ma ottaisin yhden paketin sita mukaani, jos tulisin lomalle, silla meilla tuotti ensin onglemia saada vauvamme (silloin 7 vuotta sitten) tottumaan USA:n puuron makuun.Lyhyena yhteenvetona: kaikkea loytyy taalta, mutta vauvoilla on jo makutottumukset, ja takalainen hyvin erimakuinen vihannessose ja puuro saattaa menna ensin huonosti alas. Pari omaa juttua kantsii ottaa mukaan.

Valikoimaa loytyy taalta uskomattomia maaria. Tavallisempia merkkeja ovat esim Gerber ja Earths Best, joita saa jotakuinkin kaikista ruokakaupoista ja tavarataloista. Gerberillakin on nykyaan orgaanisia vaihtoehtoja ja monissa ruokakaupoissa kuten Whole Foodsissa myydaan vallan orgaanista. Valikoimaa siis loytyy. Gerber.com nettisivulta varmaan loytyy tietoja heidan ruokavalikoimistaan, tai sitten voi Googlata baby food ja katsoa mita loytyy.Ruuat on taalla lajiteltu asteittain, eli 1st foods, 2nd foods ja niin edelleen. 5kk ikaiselle nama 1st foods ovat ihan taydellisia, eli niissa on pelkkaa kasvista tai hedelmaa muusattuna ilman yhtaan mitaan lisaaineita. Sokeria loytyy isompien vauvojen joistain ruuista, mutta voihan sita aina varmuuden vuoksi katsoa tuoteselosteesta tarkemmat tiedot. Itse olen kayttanyt meidan vauvoillemme vallan kaikkia hedelmasoseita ja ne ovat omasta mielestanikin olleet hyvan makuisia. Vihannessoseiden maku on sitten taas hieman kyseenalainen, mutten ole kylla Suomessakaan niihin ollut kauhean ihastunut. Se on sitten puhtaasti makujuttu.Jos siis tuttu on turvallista, niin kanna mukana ruokia, mutta oletan teidan tulevan rapakon talle puolelle joksikin aikaa. Saasta siis itsesi ilman muuta ainakin noiden hedelmasoseiden kantamiselta ja testatkaa takalaisia makuja :) Mukavaa reissua!Skusku, poika 4,5v ja tytto 11kk

Eli millaiset puurovalikoimat mahtaa Jenkeistä löytyä? Meillä kun ei ole aikomuksena raahata puuroja kolmeksi viikoksi... Ja lapsi on jo 1 v 3 kk.

Yritetään elää "maassa maan tavalla" ne kolme viikkoa ja palataan sitten taas normaaliin elämään ja ruokavalioon kotona...Mulla on hämärä mielikuva edelliseltä reissulta (ajalta ennen omaa lasta), että niillä lastenruokahyllyillä saa kulumaan vaikka koko päivän valikoimia tutkiessa :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat