Seuraa 
Lueskelin tuossa vanhoja pinoja ja silmiini osui muutama kommentti ettei reloja ja cuplaronia kannata käyttää samaan aikaan . kun voi pahentaa ilmavaivoja.Onko kokemusta???Meillä siis 3 viikkoinen vauveli jolla vatsa vaivaa ja olen antanut noita molempia nyt??!!

Antakaa ihmeessä hyviä vinkkejä ilmavaivoihin!!! Vaikka tiedän että tämäkin on aika " loppukulunu" aihe mutta nyt itsellä ajankohtainen =)

Kommentit (6)

Rela-tippoja ja Cuplatonia voi antaa samaan aikaan. Se, kuinka lapsi reagoi tai on reagoimatta niihin, on yksilöllistä. Suurimmalla osalla ei esim. Cuplatonista ole edes hyötyä.Se, miten saat testattua, mikä tekee mitäkin, tapahtuu niin, että jätät yksitellen jonkun lääkkeen pois ja seuraat muutaman päivän, mitä tapahtuu. Jos tilanne ei pahene, aineesta ei ole ollut ainakaan hyötyä eli se kannattaa jättää pois. Miksi syöttää lapselle lääkettä, josta ei ole apua.. Tämän toimintaohjeen olen saanut lastenlääkäriltä eli se on ihan luotettava.Koeta myös Cuplatonin tilalle Disflatyl-nimistä ainetta. Se on helpompi käyttää ja toimintaperiaate sama.Neuvolasta saatavat D-vitamiinit kannattaa vaihtaa öljypohjaisiin.

Vesipohjaiset pierettää.Jos käytät tuttipulloa, osta MAM:in tuttipullo, jossa on ilmaa läpäisevä pohja. Erikoispohja estää paineen syntymisen pulloon imettäessä ja niin mahaan menee vähemmän ilmaa. Niitä saa ainakin Sokokselta (maksaa n. 6euroakpl).Ja ikävä kyllä, paras lääkehän on aika. Joka päivä pikkuisesi on vähän vahvempi ja suolisto kypsyneempi. Alku tuntuu raskaalta mutta pian alkaa helpottaa!Meillä kävi niin, että koetin kaikkea mahdollista ja tuntui, että lapsen olo meni aina vaan huonommaksi. Sitten eräänä päivänä havahduin ja tajusin, etten enää tiennyt, mikä johtui alkuperäisestä ongelmasta ja mikä lääkkeistä. Siltä seisomalta jätin kaikki lääkkeet (en tietenkään D-vitamiinia) pois. Jo seuraavana päivänä tyttö voi paremmin ja sen jälkeen emme ole syöneet mitään lääkkeitä.Tsemppiä kovasti mahavaivataistoon!Jansku ja Emmi 10vkoa 4pvää

Kiitoksia vastanneille =)

Jätin sekä relat että cuplatonit pois ja ostin tilalle gefilukset ja minusta olo vauvelilla on helpottanut.Voipi toki olla mun ruokavaliollakin osuutta asiaan kun olin tuossa päivän oksennustaudissa jolloin join vain vettä ja vauvan olo helpottui heti siitä, joten pois turhat karkit ja kahvit ym ym

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

JanskuL:

Lainaus:

Neuvolasta saatavat D-vitamiinit kannattaa vaihtaa öljypohjaisiin.

Vesipohjaiset pierettää.
Ei se ihan näinkään mene :). Yksilöllisiä asioita nämäkin -en ole koskaan antanut lapselle öljypohjaisia, eikä muksu ole sen kummemmin piereskellyt. Tavallisesti kai vesipohjaisia pidetään paremmin vatsalle sopivina.Rela-tipoilla ja Cuplatonilla ei pitäisi olla mitään yhteisvaikutuksia. Voithan maaaaria kokeilla Disflatylia, jos se auttaisi paremmin.KL.

joka lisää vatsan bakteerikantaa ja toimii suoliston eduksi aivan toisella tavalla kuin Cuplaton, tavallaan ennakoiden. Cuplaton sen sijaan pienentää suolistossa liikkuvia ilmakuplia eli pureutuu suoraan ongelmaan.Meillä käytettiin molempia yhdessä ja auttoivat. Annoin relatipat aamuisin ja cuplatonia ennen jokaista imetystä. Relatipat tosin ovat öljypohjaisia, eivät siksi ehkä sovi kaikille vauvoilla. Gefilus-kapselit on toinen vaihtoehto.

relatipoista tuli ihan hirveä huuto (öljypohj.), samoin kuin öljypohjaisista d-vitamiinitipoista. Gefiluskapseleista taas on ollut loistava apu kahden mahavaivoihin. Ja nimenomaan gefilus Plus, kun on täysin maidoton...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat