Vierailija

Miten imettäminen loppuu....

Siis missä vaiheessa vauva vähentää rintamaidon luputtelua? Luputelkoon minun puolestani, mutta onko tämä hyvä, kun kahdeksankuisemme syö näin

6 rintamaitoa

9 puuro ja rintamaito

12 löysää kasvisosetta ja rintamaitoa

15 hedelmäsose ja rintamaito

17 löysä kasvisliharuoka ja rintamaito

20 puuro ja rintamaito

Niin siis annanko hälle aina vaan sitä rintaa aterian päätteeksi vai voisiko jo luopua osasta rintamaitoaterioista?Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt hän syö 4 " ruokaa" päivässä ja tissiä 6-10 kertaa päivässä. Monesti ottaa vaan pikahuikat, kun haluaakin takaisin touhuamaan. Oppinut juuri seisomaan ja ei millään malttaisi edes syödä.

Nyt vähensin rajusti, enää 2krt vrk.

Mutta kuulostaa hyvälle tuo määrä, nimenomaan ennen kiinteää ruokaa tai joku/jotkut ateriat kokonaan rintamaitoa.

mutta ruoka ensin kun opetellaan syömään, jos tarkoitus on lopettaa imetys. silloin pitää vain olla tarkkana, että lapsi saa _tarpeeksi_ maitoa.

Luulenpa, että ei se itsestään lopeta vielä piitkään aikaan. :) Jos haluat, että lopettaa, niin joudut vaan kieltämään tissillä käynnit siltä.

Maito on pääasiallinen ravinnonlähde puolivuotiaaksi asti. Sen jälkeen siirrytään pikkuhiljaa kiinteisiin ja lapsi EI saa maidosta kaikkia tarvitsemiaan ravintoaineita. Esim. rautaa. Vai annatko lapsellesi rautatippoja?Luottaisin kyllä terveydenhoitajan antamiin suosituksiin enkä lähtisi sooloilemaan lapsen hyvinvoinnin kannalta näinkin tärkeässä asiassa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat