Vierailija

Esim. nameja tai mehua tms.? Olen useamman kerran nähnyt näin tapahtuvan ja todella ihmettelen! Ei ole suvaittavaa käytöstä vaikka kuinka paperi säilytettäisiin ja maksettaisiin kassalla.

Sivut

Kommentit (201)

miksi ei voi kaupassa jo syödä...Monta kertaa sitä on tivattu ja " tiukkapipot" vastaavat vain että oma ongelma jos ette tajua, tai että on varastamista tai noloa....Saisiko vihdoin vastauksen miksi se on huonoa käytöstä? Ettekö sovita vaatteita ennen ostamista (vaatteet ovat vielä kaupan omaisuutta) tai syö ravintolassa ennen laskun maksua? En todellakaan tajua joten voitteko vastata kunnolla miksi mielestänne näin ei saa tehdä ettekä vaan vittuilla!

Kun ei täällä kukaan vastaa, vaikka sitä on moneen kertaan tivattu. Syynä ei siis olekaan kaupassa syöminen, kun kerta maksettuja saa syödä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Mitä väärää siinä mukamas on ? Maksan banskut kassalla, en siis varasta. Vasta kun menee kassan ohi maksamatta, varastaa ei ennen sitä.Sovitan vaatteitakin kaupassa ennen maksamista eikä sekään ole varastamista. Juo kahviloissa tai syön ennen maksamista, monessahan on vielä pöytiintarjoilu ja lasku tuodaan pyydettäessä, enkä varasta tässäkään tapauksessa.Miten jotkut tekevät niin saatanan vaikeea elämästään? Jos joku syö kaupassa banaanin, niin mitä se teitä kaivelee. Itse ainakin maksan lapseni syömät banaanit kassalla ja niin teen jatkossakin. Kukaan ei ole vielä koskaan tullut sanomaan että se on varastamista, ei kaupan henkilökunta eikä vartijat.
Se opettaisi lapsella aivan väärän käyttäytymismallin. Eihän niin kuulu tehdä!! En ikinä itsekään syö/juo kaupassa maksamatonta tuotetta, vaikka kuinka muka olisi tarve siihen.

En tietenkään jos käydään kotoa kaupassa mutta jos on pitkä päivä takana ja lapsella nälkä tai jos ei enää jaksa istua rattaissa ilman " viihdykettä" . Yleensä leivästä palan (enkä todellakaan tajua mitä noloa siinä on tai haittaa kenellekään); jos joku kertoisi niin kiitos..

Vierailija:

Lainaus:


kaupassa olevat tuotteet kerätään kärryyn, maksetaan kassalla, sen jälkeen ovat sinun.
Varastamista on se kun menet kassan ohi maksamatta. Ei se että syöt banaanin tai leivänpalan ennen kassaa ja maksat sen.

Kyseessä on myymälävarkaus, sillä tuote ei ole asiakkaan vaan kaupan. Tuotteen voi " pilata" tai tuhota syömällä vasta kun sen on lunastanut omakseen kassalla.Ihan oikeasti. Tavallisesti ihmiset näpistävät, sillä kyse on yleensä pikkuostoksista. Seurata voi ihan poliisiasia rikosnimikkeellä näpistys vaikka kyseessä olisi vain pillimehu.Lapsille kerron aina että suklaa on kaupan nami eikä sitä voi syödä. Kun mennään kassalle ja maksetaan, niin sitten vasta nami on meidän ja me voimme sen syödä.

On vissiin itsekin hiokannut, että ensin maksetaan, sitten vasta avataan. Minusta se olisi varastamista. Entäs jos kassalla ei pankkikortti toimikaan, tjms, mutta ostettava ruoka jo syöty? noloa...

Vierailija:

Lainaus:


" Mitä väliä voi olla jos maksan tuotteet ennen banaanin syöntiä vai sen jälkeen ? Joka tapauksessa maksan ne kuitenkin."minusta asiassa ei ole mitään epäselvää: tuotteet otetaan käyttöön vasta kassan jälkeen, mikäli toisin ei ole kaupan kanssa sovittu! mulle ainakin tulee mieleen että pitää olla aika köyhä että pitää syödä eväät jo kaupassa! toinen vaihtoehto on se, että vanhemmat eivät uskalla tai pysty olemaan lapsilleen auktoriteetteja.mitä muuta te lapsillenne opetatte? missä vaiheessa kaupassa syöminen sitten kielletään? onko oikein että teini syö einespizzan kovaan nälkään kaupassa? tai vanhempana ottaa oluen kovaan janoon?
Kuka muuten edes einespitsaa syö kylmänä, ei ainakaan meidän teinit ?Omat teinini tietävät että pitsan tai oluen saa juoda vasta maksamisen jälkeen, vaikkakin olen antanut heille pienenä kaupassa banaanin tai karkin. Opetetaanko teillä muuten vaan kaupassa asioita ? Ette kotona sitten puhu mitään ???? Opettaminen on muutakin kuin kaupassa asioide näyttämistä.tän hyvänä tilaisuutena kouluttaa 2 vuotiasta. Laitetaan ne banaanit siihen kärryyn ja annetaan lapsen parkua kuulansa punaiseksi. Kyllähän oppii vöntikkä tavoille! Ja itselle tulee hyvä mieli. Kauppiaskin tykkää.

Oli ostettava esikoiselle kesäkengät, vanhoista sandaaleista tursusivat varpaat ulos. Vauva ei olisi jaksanut olla kärryissä, joten sovituksen ajaksi annoin hänelle palan sämpylää. Tiedän, että se on monen mielestä moraalisesti väärin. Tiedän kuitenkin myös sen, etten tekisi moraaliani vastaan ja varastaisi. Eli tietnkin maksan, vaikakin jälkikäteen, lapselleni syöttämät jutut.

(Maassa maan tavalla. Esim. Ranskassa pikkulapset istuvat kärryissä maksamattomat croissantit suussa.)

antaa lapsen kajota ostoksiin ennen maksamista. Oikeen hävettää semmoisten ihmisten puolesta jotka näin tekee.Eikö sitä voi juoda ja syödä ennen kauppareissua, ettei kesken ruoka-ostosten tarvi picnicille ruveta. Ja lapsi ei siihen kuole jos ei 5 minuuttiin saa mehua. Ja jos kuolee, niin oma pullo mukaan.Miksi lapselle pitää tarkoituksella opettaa jotain mikä on vasten sääntöjä? Vai päättävätkö lapsenne puolestanne kuinka teillä toimitaan?Oli kyseessä sitten yksi viinirypäle tai mehupurkki, niin kyseessä on sama asia. Kuormasta ei syödä!

" Kuka muuten edes einespitsaa syö kylmänä, ei ainakaan meidän teinit ?Omat teinini tietävät että pitsan tai oluen saa juoda vasta maksamisen jälkeen, vaikkakin olen antanut heille pienenä kaupassa banaanin tai karkin. Opetetaanko teillä muuten vaan kaupassa asioita ? Ette kotona sitten puhu mitään ???? Opettaminen on muutakin kuin kaupassa asioide näyttämistä."kyse on lähinnä rajan vetämisestä. jos annat lapsellesi karkin kaupassa olet mielestäni jo lapsen vietävissä. tuskin lapsi kuolee mikäli saa karkin vasta kassan jälkeen?ja rautalangasta: milloin opetatte lapsenne hillitsemään mielihalujanne ESIM. aukaisemalla karkkipussin vasta sen maksettuanne?" EHDOTTOMASTI en anna lapselle kaupassa maksamatonta pillimehua, käy suihkussa iltakuuden jälkeen, osta pilttipurkkeja yms" ... Eipä ole ihme että tässä maassa on niin ahdistuneen ja ilottomannäköistä porukkaa - relatkaa nyt vähän.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat