Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Muita haaveilijoita? Ja minkä ikäisten lasten kanssa ajattelitte toteuttaa haaveenne (jos varallisuus riittää)?

Kommentit (22)

sellaiselle alueelle että lapset pääsee kouluun Norssiin. Varmaan jonnekkin Ullanlinna-Eira-akselille muutetaan sitten, jos rahat riittää... Nykyisestä kämpästä saadaan ehkä 700-800 t, mutta sillä rahalla ei välttämättä saa noilta mainitsemiltani alueilta 4 henkiselle perheelle tarpeeksi isoa asuntoa. No, on tässä vielä pari vuotta aikaa säästää...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me myös! Muutettiin sieltä juuri pois, kun ostettiin oma asunto (kolmio). Jos ois varaa, asuttais aina keskustassa. Nyt haaveillaan sitten siitä, että muutetaan sinne miehen kanssa sitten takaisin (vaikka yksiöön, jos ei isompaan ole varaa), kun lapset muuttavat pois kotoa eli n. 20 vuoden päästä. Hyvä, että ihmisellä on haaveita...

Muutto olisi meille ajankohtaista vasta sitten, kun lapset ovat jo omillaan. Siihen saakka haluan elellä hieman lähempänä luontoa. Mutta ajatus keskusta-asunnosta on aika vahva...Ja vähän aiheen vierestä mutta Norssi on siirretty Viikkiin, joten keskusta-asunto ei auta koulupaikassa. Jos Norssiin haluaa, on syytä tarkistaa koulun oppilaaksiottoalue - koulu on aika täynnä.

keskustan leikkipuistokulttuuri oli kyllä antoisampaa kuin lähiöiden pihakulttuuri! Siellä kävi kaikki ja aina oli seuraa. Puistojen lisäksi oli myös kaikki muu ihanuus! Nyyh, mulla on ikävä sinne!

Munkkivuoressa on sitä pihakulttuuriakin omilla pihoilla eikä lapset ole riippuvaisia vain muutamasta lähimmästä naapurista leikkikaverin suhteen, asukaspuistot palveluineen, koulut lukioon asti lähelle, harrastusta joka lähtöön kaikenikäisille. Ja keskustaan pääsee vaikka polkupyörällä 20 minuutissa.

Poika on jo koulussa Kalliossa ja matka on pitkä 15 km. Lähitaloissa on täällä omakotialueella lapsia, mutta kaikki korkeitten aitojen takana, joten eivät ole ystävystyneet. Naapuritkin ahdstaa, kun koko ajan tulee jotain " rajariitoja" tms.

Tosin asuin siellä ilman lapsia. Lasten kanssa jouduttiin sitten muuttamaan keskustakaksiosta lähiöön ja voi tylsyys tätä elämää. Ei täällä ainakaan ole pihalla ketään vaikka lapsia on hirveästi, kaikki kökkivät leikkipuistossa kilsan päässä kahdesti päivässä ja kyräilevät toisiaan. Keskustan puistoissa oli tosiaan eri meininki!

Kävin itse Norsenin aikoinaan ja viihdyin siellä loistavasti nimenomaan sijainnin ja miljöön takia. En halua että meidän lasten tarvitsee käydä koulua jossain ankeassa Mattlidenissä (vaikka hyvä koulu onkin) vaan haluan että he voi käydä sitä viehättävässä miljöössä lähellä Tähtitorninmäkeä ja Senaatintoria. :) t. 12/15/19

englantilaistyyppiseen 2 tasoratkaisuun. Pieni oma piha voisi olla. Ihanan urbaania, mutta silti luonnonläheistä, ei pakko olla autoa ja keskustaan pääsee nopeasti.Mutta ei meillä sellaiseen ole varaa...Joten Kehä kolmosen suunnalla asustellaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat