Seuraa 

Aivan varhaisia raskauden merkkejä kyselen?

Pikkukakkonen on tilauksessa ja mietityttää, että olenko tosiaan kovin herkkä hormonien vaikutuksille vai onko vika korvien välissä, koska kummallisia tuntemuksia kehossa tuntui alkavan heti 2-3 pv mahdollisen hedelmöittymisen jälkeen. Tein positiivisen ovulaatiotestin, josta tietoisuus hyödynnettiin ahkerasti lakanoiden välissä :). Ihan muutama päivä sen jälkeen tuntui, että jotain on " tekeillä" : väsytti armottomasti ja mahaa turvotti. Sitten jonkun ajan päästä alkoi lievät viiltelytuntemukset alavatsassa ja noin viikko ovulaatiosta alkoi maitoa tihkua rinnoista! Onko kellään vastaavaa kokemusta? Ykkösestä ei mitään moisia muistikuvia; ainoastaan rinnat kipeytyivät n. pari pv ennen odotettua kuukautisten alkamispäivää. Nyt rinnat on täysin kivuttomat. Kuukautisten pitäisi alkaa 2 pv päästä ja tänään tein raskaustestin (en tosin aamuvirtsasta) joka oli negatiivinen. Mahatuntemukset, viiltelyt ja väsymys ovat myös kumma kyllä poissa, rinnoista saa puristamalla maitotipat mutta itsestään tihkuminen on loppunut. Ei ole " raskausoloa" . Pitänee odottaa vielä pari päivää ja testata uudestaan; kovin hartaasti toivon plussaa!

Millaisia kokemuksia teillä muilla on? Mitä oireita ja missä vaiheessa niitä tunsitte ennen kuukautisten odotettua alkamispäivää? Koska saitte positiivisen testituloksen?

Kommentit (1)

että kuitenkin olet raskaana mutta aika harvinaista varmaan on että rinnoista maitoa tulee jos testi kaiken lisäksi näyttää negaa. Kenties kyseessä on valeraskaus? Ainakaan mitään kiinnittymiskipuja ei pitäisi pari päivää hedelmöittymisestä vielä olla koska hedelmöittyneellä munasolulla kestää useampi päivä lipua kohtuun ja kiinnittyä. Näin kerrottiin lääkäripalstalla( ylen akuutti):Valeraskaus (pseudograviditeetti)Naiselle tulee tyypilliset raskausoireet: kuukautiset jää pois, maha kasvaa ja rinnat muuttuvat ¿ aivan kuten olisi raskaana, paitsi ettei kuitenkaan ole. Tämän ajatellaan johtuvan siitä, että raskauden toive tai tarve on naisella niin suuri, että hänen kehossaan tapahtuu hormonaalisia muutoksia. Mielen voimat ohjaavat meidän fysiologiaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat