Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kiitos

Kommentit (6)

siivilöin kuoret ja siemenet pois, jotta tulee sileää. Ja sitten " sattumiksi" laitan mansikoita.



Olen sen verran pihi, etten henno mansikoita keittää kiisseliksi ja tuleepahan käytettyä noita viinimarjojakin sitten. Lapsille kelpaa myös, kun muistaa makeuttaa tarpeeksi.

terveellisempää ja vähempisokerista kuin kaupasta ostettavat mehut. Viinimarjamehu ei mennyt meillä kaupaksi, kun tein melkein sokeritonta, mutta kun tein makeampaa, niin johan kelpaa. Mustavm. mehu on kyllä parempaa.

Marjoja kannattaa myös pakastaa ja käyttää sitten talvella piirakoihin ja vispipuuroon tai kiisseliin. Rahka-punaherukkahyytelökakku on kanssa hyvää. Oikeastaan se ei ole edes kakku, kun ei siinä ole mitään kakkupohjaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat