Vierailija

kolmen lapsen kanssa? Vanhin on 4v joka haluaa aina autokärryyn, keskimmäinen täytti just vuoden, ei vielä kunnolla kävele, eikä varmaan pysy autokärryn kyydissä.. Vauva syntyy parin viikon päästä ja nyt pähkäilen miten selsiän niitten kanssa? Tähän asti oon kantanu tota vuoden ikäistä kantoliinassa, mut mitäs jatkossa?

Kommentit (11)

Monissa paikoissa autokärryssä on vain kolme koria, ei sitä pikkulapsen istuinta.Anna nelivuotiaalle sellaiset pikkukärryt työnnettäväksi ja pyydä hakemaan niihin maitoja tms. tavaraa, niin on oikeasti auttamassa sinua. Se on tosi tärkeää pienille ihmisille, että tuntee olonsa tarpeelliseksi. Pienemmät sitten mahtuvat tavallisiin kärryihin tai vauva liinaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että enää ei voi ottaa autokärryjä, kun pikkuveli piti laittaa niihin kaukalokärryihin. Välillä sitten " palkitsin" pojan siten, että pikkuveli jäi isän kanssa kotiin ja mentiin esikoisen kanssa kahdestaan kauppaan, tuolloin otettiin sitten autokärryt käyttöön.

Tai sitten alat käydä megamegamarketeissa joissa on niitä rekka-autokärryjä, joihin mahtuu 4 lasta! Tosin ne on sit niin raskaita ohjata ettei ostosten teosta tule mitään.

Pienemmille joko tavalliset kärryt niin, että 1 v istuu istuinosassa ja vauva on kaukalossa kärryosassa TAI jos kaupassa on kärryjä, joissa sekä istuinosa että kaukalo vierekkäin, niin pienet sellaisiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat