Vierailija

Eli onko kenelläkään kokemusta ko. matkakohteesta? Hintataso? hotellit? Eli olisin toooodella kiitollienn jos joku voisi hieman kertoilla omia kokemuksia. Myös matkanhinta olisi mukava saada tietää. Esim. Jos lähtisi vuoden päästä elo-syyskuussa?Kiitos etukäteen

Kommentit (9)

silloin oli vielä halpaa, mutta veikkaan että hinnat ovat nyt jo nousseet. Kohde on erityisesti saksalaisten suosiossa. Itse lähtisin mielummin syyskuussa, mikäli mahdollista, sillä elokuussa on vielä tosi sesonki, paljon porukkaa ja KUUMA!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä yhden kanssa siellä vielä pärjää, mutta kannaattaa tosiaan huomioida, etteivät korkeuserot tee liikkumista kovin helpoksi. Muutenkin kadut ovat muhkuraisia ja jalkakäytävät vähän niin ja näin.

niissä siis pääse rattailla. Joku kantoliina tai -rinkka voisi olla siellä hyvä niin pääsee liikkumaan helpommin.Paikalliset siellä sanoi että heidän mielestään kesä- ja syyskuut ovat parhaat lomakuukauden, heinä ja elo liian kuumia.

tiedoista :) Olitko lasten kanssa? Meillä olisi tuohon syyskuun aikoihin 9 kk vauva mukana? Kyllähän noista matkaesitteistä saa tietoa mutta aina on kivempi saada ihan oikeita matkakokemuksia asioista joita ei esitteessä kerrota.

Hintataso on aika kallis, lähes Suomen tasoa. Ravintolassa syöminen on kuitenkin hiukan Suomea halvempaa.Matkan hinta riippuu siitä ottaako pakettimatkan vai meneekö paikalle omatoimisesti. Siellä on valtavasti yksityisiä majoituksen tarjoajia, joten jos ottaa vain lennot ja majoituksen paikan päältä niin pääsee pakettimatkaa halvemmalla (useimmiten).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat