Vierailija

Kommentit (5)

-Kokemuksena ihana äidillekin

-Palautuminen nopeutuu (mm. kohtu kutistuu nopeammin norm. tilaansa)

-raskauskilot karisee, koska imetys kuluttaa melkoisesti energiaahaittoja en keksi, vaikka kuinka miettisin. Tissitkään ei rupsahda mitenkään välttämättä, ellei sitten ole jo valmiiksi riippurintainen ja imetä vuosia. itsestään voi huolehtia, jottei niinkään kävisi.

useimmilla imetys auttaa myös raskaudenjälkeisessä painonhallinnassa. Raskauden aikana kerätyt rasvavarastot ovat juuri imetysaikaa varten. Imettäneiden naisten riski sarjastua rinta- tai munasarjasyöpään on pienempi kuin niiden, jotka eivät ole imettäneet. Imettäminen on myös edullista ja ympäristöystävällistä - äiti voi käyttää korvikkeista säästyneet rahat johonkin muuhun!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ainoa haitta joka äkkiseltään tulee mieleen on se, ettei isä voi osallistua syöttämiseen, eikä äiti näin voi olla juuri vauvasta erossa, mutta itselleni se ei ollut ensimmäisen kohdalla mikään kriisi. Menohaluja ei ollut ja vauva on pieni vain vähän aikaa.Pulloruokinnasta ei ole kokemusta mutta mutuna sanoisin imetyksen eduksi äidille myös helpommat yöt: ei tarvitse nousta sängystä lämmittämään korviketta, vaan maito on heti valmiina rinnoissa. Itse en esikoisen kanssa välttämättä edes kunnolla herännyt, tissi suuhun ja jatkoimme unia.

Ihan käytännön tasolla paljon helpompaa kuin pulloruokkiminen. Itselläni on kokemusta molemmista. Imetys mukava hetki rauhoittua vauvan kanssa. Ensimmäisen, ei niin onnistuneen imetyksen jälkeen, koin henkilökohtaisesti suurta onnistumisen iloa, kun toisella kerralla imetys sujui.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat