Seuraa 

Kyselin jo tuolta taaperopuolelta saamatta vastauksia,joskohan täältä tärtppäisi.

Elikkä olemme katselleet kyseisiä vaunuja mutta muutama asia mietityttää..(lastentarvikkeessa oli kesämyyjä joka ei osannut kertoa mitään..)

-Meneekö kasaan citykopan kanssa vai onko koppa otettava aina irti?

-Oletteko olleet tyytyväisiä?

-Löytyykö jotain vikoja?

Olisin todella kiitollinen jos joku viitsisi vastata minulle.terveisin:Tiitu

Kommentit (4)

Meillä ostettiin esikoiselle emmaljungan city crossit joulukuus 2005(2006vuoden malli) ja ollaan oltu tyytyväisiä:) tosin nyt piti tuplatkin hankkia ku toinen vauva tuli toukokuussa;) mut tohon koppa-asiaan vastaan et meillä on kova koppa(en tiiä onko pehmeitä tohon malliin ees?) ja se täytyy ottaa aina erikseen pois ennenku vaunut kasaa. sinänsä vie kyl aika paljon tilaa ku sitä koppaahan ei saa mitenkään pieneks...ainut et kuomun saa taitettua alas. me hankittiin sillä ihan matkarattaat ku kyllästyin irrottelemaan koppaa tai ratasosaa aina erikseen ja sit runko kasata. No koppa meil on jääny aika vähälle käytölle...esikoinen viihty 3kk vaunuis ja tää toinen ei oikein pitkiä unia nuku...ja yksin olles päivät liikun tuplilla... vauvaa nukutan vaunuihin pitkin päivää:) sisälläkin. 1miinus musta noissa vaunuissa on ettei tota koppaa saa mitenkään kohoasentoon....siis päätyä! mut muuten on hyvät ollu ja kestänyt.....:D

Eli helmivauvallemme ostettiin CityCrossit ilman koppaa, joten siihen koppa-asiaan en osaa vastata valitettavasti. Meillä Poika oli lämpöpussissa rattasissa, eli kopalle ei ollut tarvetta. Eipä olisi siellä kauaa viihtynytkään kun piti nähdä ulos jo vajaa 3kk iässä, joten olisi jäänyt lyhytikäiseksi kopan käyttö meillä.

Olen ollut tosi tyytyväinen, on tukevat ja menevät

silti pieneen kasaan mikä oli meillä tärkeä kriteeri!Aurra & Poitsu 5,5kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on pehmee kantokoppa noissa,ja niiden sen kaa saa kyllä kasaan.Siinä pohjassa paksu pahvi,ja kun sen ottaa pois,niin saa siitä pussin jossa vauva voi olla sitten istuvammassa asennossa.Vauva kohta 4kk,ja vielä mahtuu hyvin koppaan.Syksyllä kun tulee haalarit otan sen pois.Tyytyväisiä ollaan.Hyvä työntää yms.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat