Vierailija

Mulla on opiskelijavisa jonka luottoraja on 1000 euroa/kk minimilyhennyksellä eli 5 %/kk. Silti laskuni on monet kerrat mennyt 2000e/kk, eli pysytyn käytännössä käyttämään korttiani reippaasti yli luottorajani. Onko muilla vastaavia kokemuksia?

Kommentit (5)

Luottoraja oli 2000¿. Sitten olikin jo isoja ongelmia kun ei ollukaan rahaa maksella noin suuria summia. Jotain maksusopimuksia sai tehtyä mutta erän suuruus oli yli 600¿/kk eli aika lirissä oli:( Usein pyysi apua maksuihin multa ja mieheltäni tai sitten pyysi että ostettais sille ruokaa.

reissussa on mennut luottoraja yli reilustikin. Pari kertaa olen soittanutkin ja kysynyt mitä tehdä. Vastaus on ollut, ettei sillä ole väliä, kunhan maksaa seuraavassa laskussa " piikin poikki" .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joissain paikoissa tarkistavat ja jos luottoraja on täynnä (lähinnä jotkut hotellit, matkayhtiöt tms), maksu ei mene läpi. Useimmissa eivät tarkista.Luottokunta ei nosta haloota ylityksistä, jos ne maksetaan heti seuraavassa laskussa pois. En tiedä varsinaisista luottokorteista, meillä on vain se maksuaikaominaisuus.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat