Seuraa 

Mikähän potta sopisi noiden race rattaiden tavarakoriin. Tyttö on harjoitellut nyt tuota potalla käyntiä, mutta kun ei osaa puskapissalla käydä niin kuin isoveljensä. Näyttää selvästi, että hätä on, mutta ei suostu äidin kannatellessa pissaamaan esim. leikkipuistossa puskaan. Potta olisi siis hankittava, mutta tuo meidän babybjörnin sydänpotta ei mahdu rattaiden alle.Onko jollain kokemusta tai viitsisikö joku rattaiden omistaja kokeilla mahtuisiko oma potta sinne? Olisin kovasti kiitollinen vastauksista, kun täällä meidän pikkukaupungissa ei montaa erilaista pottaa ole myynnissä, mutta jos tietäisin mikä sinne mahtuu niin mies voisi työreissulla käydä ostamassa, kun vaan tietäisi minkä hakisi.

Kommentit (7)

mutta Emmalla on tosi matala potta. On siis paljon matalampi, kuin tuo markettien tavallinen potta. Näitä myy ainakin lastentarvike. Itse ajattelin tuota pottaa matkakäyttöön, jos on jatkossa pakko kuljettaa mukana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itseasiassa en ole ikinä nähnyt leikkipuistoa, jossa olisi vessa, ehkei tällaisissa pikkukaupungeissa käydä vessassa ;). Tuota en itseasiassa ollut ajatellutkaan että potan voisi koittaa laittaa väärinpäin, kiitos tuosta.

Ostin juuri sellaisen kesällä Ruotsista ja sitten täällä oli linkki jonkin Suomalaisen nettiakaupansivuille, mikä niitä myös möi. En nyt muista millään mikä sen kaupan nimi oli, mutta olisko alkanut s:llä.Se menee tosi pieneksi, minulla se on tällä hetkellä autossa kuskin penkinalla, vielä avaamattomana paketissaan.

Ihan tavallinen marketin pieni potta sinne mahtuu, väärin päin. Eli kannattaa ottaa paperia tms. mukaan että kuivaa sen ennen takas laittamista... ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat