Seuraa 

Miten saatte vauvan pysymään sägyssä suht " oikeassa" paikassa, kun sängyn pääty on kohotettuna? Meillä on pääty ollut hieman kohotettuna pulauttelun vuoksi jo aiemmin, mutta nyt iski nuha ja tuntuu, että päätyä pitäisi vielä kohottaa, että siitä olisi vastaavaa hyötyä. Meillä vauva 3 kk ainakin pyörii niin paljon unissaan, että on jossain vaiheessa " mytyssä" jalkopäässä, jos pääty on liian korkealla. Montako astetta kulman pitäisi olla, että siitä on hyötyä?neuvoista kiitollisena,

amulet

Kommentit (3)

Meidän neiti nukkui unipussissa pyörimättä lähes 9kk ikään. Sitten oppi nousemaan pystyyn ja se tuli uniinkin... niin ja alkoi myös kääntyä mahalleen nukkumaan.Mutta, meillä alettiin käyttää unipussia vajaa 4kk iässä ja tyttö nukkui tosiaan yönsä rauhallisesti ilman pyörimisiä. Lisäksi laitoin hänet aina sille kyljelle nukkumaan mitä kautta ei mielellään kääntynyt mahalleen ja sitten tyynyt ympärille tukemaan, niin että oli ikään kuin pesässä nukkumassa. Luulen että nämä yhdessä auttoi rauhoittamaan nukkumista.

Meillä kohta 4kk poika,ja on sängyssä milloin missäkin päässä,monesti herää kun pää hankaa jotain,kun vääntäny ittensä ihme asentoon,ja peitto ei pysy mukana=)Kertokaa jos joku keksii ratkasun,meillä on sänky ihan vaakatasossa,ei kohotettu mistään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eipä taida löytyä keinoa, jolla täysin estää liukuminen, mutta ainakin nämä on meillä auttaneet: kohotus laitetaan patjan alle, eikä kallisteta koko sänkyä. Eli vauva on enemmänkin istuvammassa asennossa kuin kokonaan kaltevalla tasolla. Vauva kannattaa laittaa lähelle laitaa (jos se on pehmustettu) ja peittomytty toiselle sivulle, ettei vauva pääse kovin kääntyilemään. Toinen apukeino on unipussi, jonka avulla lapsi pysyy paremmin paikallaan valumatta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat