Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miksi se takaapäin asento on niin hyvä?Ja mitäs sitten ootte mieltä " normi" asennosta, kertokaa siitäkin, mikä siinä hyvää ja plussaa? :-)

Kommentit (7)

että luonto on alunperin tarkoittanutkin että uros ottaa naaraan takapäin. Miettikää ihmisen ruumiinrakennetta. Nelinkontin edessä ja toinen nousee selkään. Se on luontevaa, ei se että toinen maata röhnöttää toisen päällä ja toinen vääntää väkisteen jalkojaan levälleen. Asiat sujui luonnollisesti niin kauan kun liikuttiin vielä nelinkontin. Uros nuuhkaisi naarasta takaapäin, naaras käänsi takapuolta sinne päin ja uros nousi selkään. Tilanne muuttui kun noustiin kahdelle jalalle ja loputkin meni viduilleen kun alettiin vielä kommunikoimaan naaraan kanssa verbaalisesti. Sen jälkeen piti alkaa yhtymään edestä päin ja riitelemään ja loputhan me tiedämmekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lueskelen tätä palstaa ekan kerran, mies tossa vielä kotosalla, niin kysäisin siltä, vastasi että " siksi kun se on niin hyvä asento" kysyin että niin, mutta miksi?? sitten se sanoi jotain epämäärästä, no että siksi kun naisen pylly on siinä ihanasti edessä, pyöreät muodot, ja kapea vyötärö korostuu, ja on myös jotenkin " miehinen ja alkukantainen" asento:)Muista asennoista sanoi että lähetyssaarnaaja on ihan yhtä hyvä, helliin hetkiin;)

Onhan takaapäin näkymät niin herkulliset että ihmetellä pitää jos joku ei pidä, mut makuasioistahan ei voi kiistellä.t. m40 ja peppufriikki

löysäkin nainen tuntuu ees joltain, siksi äitejä pannaan takaata. Aivan yleinen keskusteluaihe äijien kanssa, joku pokaa äiti ihmisen, toiset sanoo että tänään saat takaapäin... synnyttämättömien kanssa edestä yhtä hyvä tatsi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat