Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

alapäätä..? Ilman mitään palloja ja pulloja? :D

Kommentit (10)

En jotenkin osannut paikallistaa niitä oikeita lihaksia ja kaikki se vaiva meni hukkaan!!

Sitten ystävättäreni neuvosta kokeilinkin niitä geishapalloja, vaikka otsikon mukaan niitä ei saa ehdottaa. Homma alkoi onnistua parissa viikossa ja tuloksia tiukemmasta alapäästä sain parissa kuukaudessa. Harjoittelu jatkuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Samaa sanoi fysioterapeuttini/saliohjaajani, ettei sitä pissan keskeytystä kuulema kannata useasti tehdä. Kokeilla toki voi, että pystyykö siihen - ja jos pystyy, niin vielä ei ole aivan menetetty tapaus :) Ja jollei pysty, niin sitä suuremmalla syyllä treenaamaan aiemman kirjoittajan antamia ohjeita noudattaen. (Oli muuten hyvät ohjeet!)

Ala harrastamaan liikuntaa, ja lajeina sellainen jossa joudut käyttämään koko lantionpohjaa ja tukilihaksia ympärillä. Spinning, crossing, pump, itse huomasin aivan selkeän muutoksen puolen vuoden päästä kun treenasin muutaman kerran viikossa!

Lantionpohjan lihakset ovat ne, joilla voit niin halutessasi lopettaa pissaamisen kesken kaiken - kannaattakin harjoitella ensin juuri vessareissulla, että tulee harjoiteltua oikeita lihaksia.Purista lantionpohjanlihaksilla tiukasti yhteen, pidä niin kauan kuin pystyt ja laske hitaasti lihakset takaisin rennoksi. Tee 20 kertaa, ja toista vähintään 20 kertaa päivän aikana, 20x20= 400 kertaa.Kun lihakset alkavat kehittyä voit kuvitella lihasten pitelevän pientä hissiä sisääsi. Laita hissi liikkeelle, anna sen nousta " ensimmäiseen kerrokseen" , pysäytä, jatka " toiseen kerrokseen" jne niin moneen kerrokseen kuin voit. Ja sitten hissi tulee kerros kerrallaan alaspäin. Todella rankka liike, mutta kun hallitset lihaksesi ja hissi kulkee kerros kerrokselta täydellisesti 5 kerroksiseen " hotelliin" , alkavat lihaksesi olla aika napakat :-)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat