Vierailija

Taidan olla kummajainen, kun emme ole koskaan tarvinneet liukkaria. Kuinka yleistä se on, että sitä käytetään?

Sivut

Kommentit (35)

Kuivahko pillu voi tuntua tiukalle, mutta se on harhaa. Tiukka pillu tuntuu tiukalle, vaikka olisi kuinka märkä.Vierailija:

Lainaus:


Täällä joku taannoin valitteli, että on liian kostea. Kuulemma niin märkä, ettei mies tuntenut riittävästi kitkaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En tajua, mitä tekemistä tiukkuudella on asian kanssa. Eikös liukkaria juuri meuhkata synnytyksen jälkeen, vaikka luulisi jokaisen silloin olevan löysimmillään... Ihmiset varmaan vaan kostuu erilailla. Mä olen aina ollut vähän liiankin tehokkaasti kostuvaa tyyppiä.Ja joo, ei tarvitse yleensä kakkoseenkaan...

Vierailija:

Lainaus:


JA voin sanoa samantien, että synnyttäneen naisen pillu ei tunnu enää niin hyvältä. Liika liukkaus vie siitä vähäisenkin tuntuman. Mutta tosiaan, märkyyttä on enemmän kuin aiemmin, eli pikapano onnistuu helpommin.Mies31vVierailija:

Lainaus:


17= liukkarimammaOnko sulla suurikin otanta? Ilmeisesti :)Minusta on aina niin surullista, että nainen on mennyt ottamaan itselleen miehen, jolla on pieni penis. Sille kun ei voi mitään, ja mies sitten masentuu kun vagina on " liian löysä" . Onhan se, jos on pieni heppi. Ei sitä vaginaa ämpärikokoon saa vaikka synnyttäisi vesimelonin.

Vierailija:

Lainaus:


Onhan se paljon kiinni myös siitä miten hyvää seksiä saa, mutta ei niinkään kullin koosta.t: se nainen joka saa miehelleen orkun pelkällä puristeluvoimalla.
että jos on valmiiksi lämmitelty paikat niin kyllä se emätinkin tuntuu tiukemmalta. Eli kannattais ehkä panostaa siihen esileikkiin, ja vaikka siihen että nainen saa orgasmin ennen yhdyntää jolloin se emätinkin on turpeampi.Sitä paitsi orgasmi vahvistaa lantiopohjan lihaksia, mies voisi edes sillä tavalla auttaa kuntoutuksessa, jos ei muuten voi muuta tehdä kuin itkeä sitä kuinka löysää tavaraa saa

Vierailija:

Lainaus:


osaa esileikin, olen kostea, kun alamme rakastelemaan. Siinä se. Naisella on oma kosteus, joka on siihen yhdyntään tarkoitettu.Ap
Joku aloittaa säikeen kehumalla itseään. Kaikki kilvoittelevat hetken kehumalla itse itseään. Sitten palstalle ilmestyy mies, jolla on oma mielipide. Yhteisäänin todetaan mies pikkupiliksi ja jatketaan oman liukkaan herkun kehumista. Hehheh.

Oikeasti kysymys on vain siitä, että jotkut joutuvat käyttämään liukastetta. Ei muusta. Se on yksilöllistä ja voi tietysti johtua hormonitasapainosta, sairaudesta tai ihan vaan olla kyseisen henkilön ominaisuus. Kyseinen seikka ei tee naisesta yhtään huonompaa, parempaa, tiukempaa tai löysempää. Onpahan vain ominaisuus.

Ja typerä kommentti siltä, joka tiukkuuteen/löysyyten vetosi. Et taida tietää asiasta mitään, kun noin typeriä laot... Tiukkuudella tai löysyydellä ei ole mitään tekemistä sen asian kanssa kostuuko vai ei!

Vierailija:

Lainaus:


Mielikuvitusta peliin, siskot. Ei aina tarvita tylsää lähetyssaarnaajaa =)
Ei se ole mielikuvituksellista, jos sä olet joka kerta sitä liukkaria jonnekin ruiskimassa ....

Mies osaa esileikin, ilman sitä totta puhuen tarvittaisiin liukkaria.Uunikin pitää lämmittää ennen kuin pullasta on mahdollista saada kypsää. :)

Synnytyksen väljentämän pillun ei tarvi olla läheskään niin märkä, että yhdyntä onnistuu, kun taas tiukan pillun kanssa pitää olla mielellään vielä lisäliukastetta.

Ja kokemusta on siis samasta naisesta ennen ja jälkeen synnytyksen.-mies31vVierailija:

Lainaus:


Ja typerä kommentti siltä, joka tiukkuuteen/löysyyten vetosi. Et taida tietää asiasta mitään, kun noin typeriä laot... Tiukkuudella tai löysyydellä ei ole mitään tekemistä sen asian kanssa kostuuko vai ei!
meuhkattu ja varoiteltu joka puolella, käytimme liukkaria sen yhden kerran synnytyksen jälkeen. Tajusin kuitenkin, että se oli turhaa.MUTTA - rasvalla (öljyllä oikeammin) leikkiminen on ihanaa! Mutta siihen tarvitaan jo jotain muuta, kuin sitä kammottavaa tahmaista töhnää, jota liukkariksi kutsutaan;)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat