Vierailija

Jos tavallisella palkansaajalla olisi muutama euro ylimääräistä, jonka haluaisi sijoittaa tuottavasti, mistä saa tietoa?Kyse on siis todellakin pienistä summista, tyyliin 50-100 euroa kuukaudessa. Säästötilillä on ihan turha hautoa, kun ei niistä mitään korkoa saa. Mistä siis paras tuotto?

Kommentit (6)

sekä samanlainen kirja rahastoista. Toki voit käydä keskustelemassa pankkisi sijoitusneuvojan kanssa- yleensä myyvät ihan eettisesti eli kartoittavat sinut sijoittajana (paljonko siedät riskä, sijoitusaika yms) mutta jos hän ei tällaistä kartoitusta tee- mene jonkun muun luo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siinä oli hyvin tiivistettynä sijoittamiseen liittyvät kysymykset. Mitä haluat? Korkeaa tuottoa matalalla tai olemattomalla riskillä ei taida ollakaan, jos sitä haet.

ei ole olemassakaan, muuta kuin jälkikäteen katsottuna.Periaate on, että varma mutta pieni tuotto ja korkea riski ja mahdollisuus korkeaan tuottoon ovat ne ääripäät ja sillä välllä on aika paljon vaihtoehtoja.Mieti ensin miten paljon riskiä haluat ottaa, miten kauan rahat ovat siijoitettuna ja sitten käy vaikka pankkien sivuilla lukemassa vaihtoehdoista. Tai varaa aika pankkiin ja kysele. Nuo esellä mainitut webbisivutkin ovat tietysti hyvä tapa tutustua asiaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat