Hei kaikki -30kg laihduttaneet! Meneekö mahamakkara enää kasaan laihiksen jälkeen, vai jääkö roikkumaan?

Vierailija

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Olet oikeassa. Ja isokokoisen ihmisen laihdutus motivoi koska tulokset huomaa heti! Minä painoin vielä alkuvuodesta tasan 100 kiloa,ja jo viiden kilon pudotuksen jälkeen TUNSIN eron olossa. Nyt olen 12 kiloa kevyempi kuin aloittaessa ja olen jo melko normaalin näköinen(olen todella pitkä nainen),ja liikunnan harrastaminen onnistuu jo heti väsymättä.

Hankin kuntopyörän kotiin ja poljen sillä pieniä " matkoja" monta kertaa päivässä,illalla lenkkeilen kunnolla.

Vierailija

niin tietäisikö kukaan miten siinä sitten käy. Haaveilen itsekin pudottavani ainakin 40kg. Olisi kiva painaa taas saman verran kuin 9v sitten.

Vierailija

nukkui. Mietin, että johtuisikohan omakin järjetön väsymys muustakin kuin lääkityksestä. Ehkä todellakin yli 100kg kropan raahaaminen on niin raskasta, että väsyy kesken päivän.Vierailija:

Lainaus:


Arvet näkyvät isoina ryppyinä jos laihdut paljon,ja iho voi muutenkin olla muhkurainen. Mutta onhan se kuitenkin parempi kuin läski,eikö vain?
Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


Ei jää roikkumaan pahasti. Vähän tietysti näkyy että iho " pömpöttää" arpien päällä.
Kiitos.7
Olen itse kokenut kaksi sektiota ja 30 kilon painonpudotuksen :)

Vierailija

Itse olen laihduttanut 100kg --> 65kg.

Raskausarpia satoja! Ei kuitenkaan sektioarpea...Kyllä se maha jää roikkumaan alussa, mutta itse olen nyt ottanut kunnon tehohoitokuurin masulle ja voin sanoa että eipä röllötä enää!Kokeilin kaikki kaupan kiinteytysvoiteet läpi ja suosittelen lämpimästi Avonin kosteusvoiteita. En nyt muista mikä sen sarjan nimi on mitä itselläni on, mutta sellaista kiinteyttävää anyway...

Lisäksi kuorin ihon kerran viikossa ja käytän niitä kosteusvoiteita lähes päivittäin, edes mahalle jos laiskottaa.

Varsinkin se Avoinin suihkutettava on kätevä, ei kädet likaannu!Tsemppiä, sinä onnistut kyllä kun minäkin luuseri olen sen tehnyt, ja vielä pysynyt mitoissani!t. kotona Painonvartijoiden rompulla laihduttanut - välillä tunnollisesti ja välillä taas ei....

Vierailija

Arvet näkyvät isoina ryppyinä jos laihdut paljon,ja iho voi muutenkin olla muhkurainen. Mutta onhan se kuitenkin parempi kuin läski,eikö vain?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat