Vierailija

Poika on siis 1v, juuri täyttänyt. Ja nyt parina aamuna pippeli on sojottanut suorana eteenpäin.Mitä ihmettä?` Eikait nyt tuon ikäisellä vielä voi seistä. Jotain muutahan tuo on, mutta mitä?Poikien äidit, vastatkaahan.

t: Äiskä joka ei oikein tiedä mitä tuo on

Kommentit (17)

ainakin meidän pojilla. Joskus kertoo siitä, että on pissa tulossa mutta usein jöpöttää ihan itsekseen. Sillä on toisaan oma elämänsä alusta asti :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta niin sitä oppii jokapäivä jotain uutta. Aina olen ajatellut että nuo ovat vasta sitten murrosiän juttuja. Mutta näköjään ei....

Esikoinen tyttö niin tuntuu että välillä olen ihan pihalla näissä poikien jutuissa. Noh, onneksi on iskä selventämässä tätä miehistä sielunmaailmaa. Ja tämä rakas av palsta ;)

t: ap

Siemensyöksyjä lukuun ottamatta tietenkin. Monet lapset tosiaan hinkkaa itse ja sitten tulevat ylpeänä esittelemään miten isoksi pippeli kasvoi ;Dkolmen pojan äiti

siellä on jo pienestä asti. Jotkut pikkupojat jopa hipeltävät sitä tahallaan, kun tuntuu kivalta ja näyttää hassulta.Huolestu vasta sitten, kun alkaa jöpöttää, kun alat imettämään ;)

aina jöpöttänyt pissahädästä ja muutenkin. hinkkaa pippeliä samalla.

meillä vanhemmalla pojalla kehitysvamma ja hänellä ei ole jöpöttänyt koskaan ja pippeli muutenkin aika pieni.

ei oo kiva kun kuopus aina pippelissä kiinni. kieltäminen vain lisää hipelöintiä. ikää 3.4v.

JoopaJoojoo

Ei siinä oo mistää seksuaalisuudesta kyse. Yök teitä jotka niin ajattelette. Pippeli se vaan harjoittelee..Ei lapsi ole mitenkään kiihottunut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat