Vierailija

Monta kertaa ostan pari nakkia ja pyydän ne suoraan käteen talouspaperissa tms. Hintalappu laitetaan esim. kinkkupakettiin.

Miten tää voi olla teille niin vaikeaa?

Sivut

Kommentit (99)

He joivat limsaa ennenkuin olivat maksaneet=??? Kai tuo nyt kuuluu yleisisin käytöstapoihinkin ettei niitä juoda/syödä ennenkuin on maksettu.

Vai etkä tajua heidän ehkä kaipaavan ruokaa ennen kuin he kaupassa huutavat nälissään? Muutenhan voisitte vaikka pysähtyä johonkin kahvilaan ennen sinne kauppaan menoa ja nauttia ruokanne ihan rauhassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei ole kyllä koskaan tullut mieleen syödä kaupassa tai antaa lastenkaan syödä. Ei noi lapset siihen heti kuole vaikka ei heti nälkäänsä nakkia saisi. Vaikka kauppareissu kannattaa varmaan ajoittaa sillain, että ei nälkä ainakaan pienille lapsille iske. Ja janoon ollaan otettu oma eväspullo mukaan kauppaan, että ei tartee maksamattomia tuotteita syödä/juoda.

Onpa taas kummallista porukkaa!

että lapset ei kaupassakäynnin lisäksi ole mukana myöskään mökillä, lomamatkoilla, sukujuhlissa tai yleensäkään missään?

Eihän niihin lapsia voi viedä. Tai no joo, teidän lapsia ei varmaan voikaan, kun niitä ei ole ollenkaan kasvatettu.

Vierailija:

Lainaus:


Lapset haluaa leikkiä ulkona yms. Miksi raahata lapsia ruokaostoksille ja kouluttaa niitä kuin koiria? Ei jymmärrä! Lasten pitäisi antaa leikkiä, syödä ja nukkua, lasten ei tarvii pieninä osata vielä käyttäytyä kaupassa niin ettei äidin tarvitse hävetä. Se on vaan organisointi kysymys.
Ei ollut juoppo tms, ihan normaalin oloinen mies.

Ja ystävän isoisä vietiin poliisikyydillä kun hän laittoi paristopaketin taskuun, koska hänellä ei ollut kärryjä, ei koria, ja käsissä oli pesuainepaketit. Hän ei ollut vielä kassan lähelläkään kun etsivä tuli ja vei takahuoneeseen, jonne sitten tuli poliisit.

Miksi, jos kyseessä on varastaminen vasta sitten, kun kävelee kassan ohi maksamatta?Vierailija:

Lainaus:


Varastat vasta jos et maksa niitä kassalla. Vaikka syöt ennen kassaa et tee mitään väärää. Varastaa et voi ennen kassoja. Vartijatkin ottavat kiinni vasta kassojen jälkeen.
Lapset haluaa leikkiä ulkona yms. Miksi raahata lapsia ruokaostoksille ja kouluttaa niitä kuin koiria? Ei jymmärrä! Lasten pitäisi antaa leikkiä, syödä ja nukkua, lasten ei tarvii pieninä osata vielä käyttäytyä kaupassa niin ettei äidin tarvitse hävetä. Se on vaan organisointi kysymys.

Mutta onhan se toki helpompaa lahjoa lapsi hiljaiseksi, kun kasvattaa sitä sellaiseksi, että se osaa olla nätisti kaupassa ilman mutusteltavaakin.Vierailija:

Lainaus:


jos hänen mielestään ainoa ratkaisu yhdistää lasten ruokkiminen ja kaupassa käynti on syöttää lapset kaupassa...Eipä ole kertaakaan tarvinnut noin tehdä, ei ole tullut koskaan edes mieleen noin toimia. Ja ihan on lasten kanssa kaupassa ja muuallakin käyty.
jos hänen mielestään ainoa ratkaisu yhdistää lasten ruokkiminen ja kaupassa käynti on syöttää lapset kaupassa...Eipä ole kertaakaan tarvinnut noin tehdä, ei ole tullut koskaan edes mieleen noin toimia. Ja ihan on lasten kanssa kaupassa ja muuallakin käyty.

siis joo, jos jokainen ajattelisi että mitäpä siitä jos vähän väännän voikkoleipää nälänkärsyyn prismassa, eihän se vaan ole normaalia että perheet ja kaikki muutkin istuu/seisoo syömässä eväitä kaupassa. kaikilla kärryssä vaan avattuja puolityhjiä tai tyhjiä kääreitä.Ja kiva myyjän niitä repaleisia roskia sitten suoria ja etsiä viivakoodeja, voi vaan kipata korillisen roskaa tiskiin että piippaa siitä.Ihan todella tökerön näköistä olisi, ei voi olla mahdollista kuin Junttilassa. Maistiaiset on asia erikseen, ja jos on niin ennaltaarvaamatonihminen ettei tiedä koska iskee minuuteissa KUOLEMANnälkä, voi hakeutua lääkäriin parin naakinsa kanssa. Lapselle voi antaa ruokaa tai välipalaa ennen kauppaan astumista.Tottakai ne kilju namia ja ruokaa ja paria fuckin nakkia siellä kun on tottunut saamaan. Noloa ja järkyttävää. Ei ole normaaliälyinen aikuinen joka syö ja antaa syödä kaupassa.Eväsretki prismaan, maistellaan juustoja ja dipataan kermaviiliin sipsejä ku vähän hiukoo.Pahin visio on just toi marimekkomamma hyllyjen välissä pari nakkia kourassaan, kun iski pienen suolaisen tarve. Yök.

Naurattaa kun ajattelen AV-mammoja kyräilemässä hyllyjen välistä: " Nyt toi juo ton oluen, eikä ole vielä maksanu, ja lapsikin kärryssä. SAATANA!"

Sitten ihmetellään kun ekaluokkalaiset varastaa kaupasta. Eihän ne varasta omasta mielestään vaan vain syö, niin kun äiti on opettanut...

Trip-purkin vielä ymmärrän, vaikka voisihan sitä käydä ostamassa juoman, juoda kaupan ulkopuolella ja mennä sitten ostoksille. Kuten joku tässä ketjussa jo ehdottikin!Kyllähän se sivistyksen ja älyn tasosta kertoo, jos kaupassa rupeaa syömään. Piknicille vaan kaikki kaupan lattialle!Mutta hirveästi on maailmassa tyhmiä ihmisiä ja eihän kukaan itseään tyhmänä tahdo pitää, joten vaikeaa on asialle mitään tehdä.

irtomyyntituotteissa ei ole edes pakkausta. mistä kassa VOI tietää kuinka monta karjalanpiirakkaa tai karkkia on punnittu ja kuinka monesta maksetaan.kaupan pitäisi pystyä luottamaan asiakkaaseen ennenkuin tällainen systeemi toimisi. ja mitä tulee maistiaisiin, ne ovat eri asia. silloin jotain tarjotaan ilmaiseksi.joten aion jatkaa edelleen uteliasta kyttäämistä mikäli näen että joku syö hyllyjen välissä maksamatonta tuotetta. pieni poliisi minussa näkee vain mahdollisen varkaan, ei muuta!

Vierailija:

Lainaus:


Oikeesti, tällaisia keskusteluja ei voi olla kuin suomessa. Asumme Ranskassa ja täällä usein lihatiskiltä täti antaa lapsille lihapullat maistiaisiksi (ilmatteeksi tosin), useimmat lapset saavat patonkia tai keksiä kaupassa, juovat mehua tms. Täällä ymmärretäänkin, että lapset on lapsia, pienellä (tarkoitan nyt alle 3v) nälkä voi yllättää, eikä ole maailman loppu helpottaa lapsen oloa. Nämä samaiset lapset tervehtivät vieraita aikuisia, vastaavat kysymyksiin, ovat reippaita ja kilttejä pikkuihmisiä.
Olen asunut pitkään Saksassa, missä on aivan tavanomaista, että palvelutiskillä annetaan lapselle pari kinkku- tai juustosiivua, tikkari kassalla tai sämpylä leipomomyymälässä. Suomessa tällaista kulttuuria ei ole, mutta mielestäni kyseessä on aivan eri asia kuin omatoiminen pakkausten avaaminen ja syöminen ennen kassalla maksamista. Suomessa ei edes ole palvelutiskejä enää juuri missään!On todella sivistymätöntä ruokailla kaupassa ja yksinkertaisesti huonoa kasvatusta antaa lapselle jokainen mieliteko anteeksi jopa kauppareissulla. Ainoastaan Suomessa olen tavannut kassajonossa ihmisä, jotka ovat työntäneet hihnalle rypistyneen jäätelöpaperin tai tyhjän mehutetran " kun meidän jessica ei malttanut odottaa" -lauseella selittäen. enkä usko tämän tapakulttuurin eron johtuvan siitä, ettei Suomessa juurikaan huomioida lapsia kaupoissa tai tarjota maistiaisia. Sanomattakin lienee selvää, ettei meillä edes syödä kassan jälkeen, saatikka autossa, vaan vasta kotona.Pakkauksen avaamista kaupassa ja ruokailua ravintolassa ei voi myöskään verrata keskenään, kuten joku ketjussa yritti. Ravintola on paikka jonne mennään nimen omaan syömään, kun taas kauppa on tarkoitettu raaka-aineiden ostamiseen...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat