Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Olen vaunujen toinen omistaja ja nyt on käynyt niin etten löydä takuu lappua mistään, takuuta on kumminkin jäljellä yli vuosi =( Miten voisin saada uuden??

Kommentit (3)

Jos ovat esimerkiksi Emmaljungan 2006 värejä, on myyjän turha ruveta urputtamaan ettei voi tietää onko takuuta jäljellä.Jos olet ostanut vaunut käytettynä, voithan kysyä myyjältä onko hän maksanut ne kortilla. Jos hän on oikein ystävällinen ja antaa tiliotteen sinulle, se kelpaa todisteeksi ostoajankohdasta.

Takuu on todistettava jollakin. Ei vuosimalli ole mikään tae takuusta.

Myyjähän voi olla antamatta lain mukaan takuuta, tai voi rajata sen vaikka kuuteen kuukauteen. Ihan mielensä mukaan. Vaunuthan voi olla ostettu Virosta tai Ruotsista, jolloin takuu ei ole ihan itsestään selvä asia. Lisäksi kenelle takuun osoittaa, jos ei ole näyttää edes ostopaikkaa.Emmaljungallakin on ollut tietääkseni tuotekohtaisia ja erilaisia takuuaikoja. Siksi takuutodistus pitää aina vaatia, jos ostaa käytetyt vaunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valitettavasti väittäisin ettet mistään. Minä en ainakaan kaupan työntekijänä uutta kirjoittasi koska ei ole mitään " todisteita" vaunujen hankkimisajankohdasta. Ja valitettavasti pelkkään asiakkaan sanaan ei voi luottaa....

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat