Vierailija

Kommentit (22)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siinä on miehiä miellyttävä perä. Eikä tosiaankaan miesmäinen, vaan naisellinen ja pyöreä. Lisäksi muodokkaat reidet. Ja hänhän on yleisurheilija.

jos pitäisi valita yksi naistyyppi, joka on suosituin, veikkaan, että se olisi muodokas, hoikkavyötäröinen, pyöreäpeppuinen ja kiinteä, luonteeltaan iloinen ja seksuaalisesti avomielinen nainen.

Ja hoikalla sporttityypillä voi olla tissit ja peppu. Eikä jokaisella läskilläkään niitä tissejä välttämättä ole. Tai mistä mä sen tiedän kun niitä kumpareita, vai onko ne nyt niitä muotoja? on niin sairaasti.Tää on niin koomista :) jos ihminen on hoikka ja urheilullinen, se on heti mukamas vailla tissejä ja persettä!Herätkää jo, ja myöntäkää totuus. Hoikka ihminen on kaunis, ehkä totuuden myöntämisen jälkeen saisitte jopa omat " muotonne" kuriin :D

pituutta 170cm ja painoa 55kg, silti d-kupin rinnat ja todella hoikka uuma. Ei hullumpaa! syödä voin mitä ikinä haluan enkä liho, selluliitti -mitä se on? olen onnellinen ja seksikäs!

Hoikkuutta ja urheilullisuutta pidetään terveyden merkkinä.Joskus ennen vanhaan tälläistä kuihtunutta kroppaa olisi katsottu säälien - rubensmaisen runsas nainen oli terveyden ja vaurauden merkki.

taitaa olla biologinen juttu, varsinkin vyötärölantio suhteen tulee olla kunnossa eli kapea vyötärö ja leveämpi lantio, viestii hedelmällisyyttä. Tietysti kauneusihanteisiin vaikuttaa aikakausi, nykyinen naisihanne on laihempi kuin esim. 70-luvulla... vaikka todellisuudessa naise (ja miehet) ovat entistä lihavampia

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat