Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija


Tai siis en ymmärrä miksi naiset eivät pidä puoliaan miestään vastaan.

Nytkin lehdessä.." Mies on usean päivän ajan pahoinpidellyt avovaimoaan lyömällä tätä nyrkillä, avokämmenellä ja puisella kepillä päähän ja vartaloon siten, että puinen keppi on iskujen voimasta katkennut. Mies on lisäksi potkinut naista jalkoihin, vatsaan ja rintoihin, repinyt häntä hiuksista, väännellyt sormia ja varpaita sekä kynsinyt tämän käsivarsia ja jalkoja. Lisäksi mies on pahoinpitelyn yhteydessä uhannut tappaa avovaimonsaTeosta aiheutui avovaimolle vakavat vammat: kallonsisäinen aivoverenvuoto, usean kylkiluun murtumat, mustelmia kasvojen, rintojen ja kaulan alueelle sekä selkään ja jalkoihin, ihorikkoja ympäri vartaloa, ruhjeita selkään, haava vasempaan kämmenselkään sekä kaksi muuta haavaa vasempaan käteen.Kärsimyksistään huolimatta naisella ei ollut rangaistus- eikä korvausvaatimuksia avomiestään kohtaan. "

Siis ei rangaistusvaatimusta, jestas!

Kyllä tuo nainen on kohta mullan alla..

Kommentit (9)

Kasvatetaan me tyttäristämme hyvän itsetunnon omaavia naisia, jotka eivät hyväksy väkivaltaa parisuhteessa. Ja tärkeintä on tietysti toimia roolimallina itse!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siellä neuvotaan, miten tehdään rikosilmoitus ja haetaan lähestymiskielto, yms.Vierailija:

Lainaus:


nimenomaan sitten kun päättää ottaa sen eron... ja tämä hakkaamsien lomassa tehdään kyllä hyvin selväksi.
pelko on niin valtavan suuri ja itsetunto on todella matala, koska väkivaltainen puoliso käyttää yleensä myös henkistä väkivaltaa fyysisen lisäksi. Usein tappouhkauksen todellakin pelkää toteutuvan.Itse tein lähtöä lasten kanssa vuoden verran ennen kuin uskalsin lähteä lasten kanssa. Lähdin yhteisestä kodista kun mies oli toisella paikkakunnalla opiskelemassa viikot.

Hakkaamisten jälkeen hän on hetken suruissaan ja vihainen, sitten taas elämä hymyilee.

Kun mies lyö ekan kerran, se on miehen vika. Kun mies lyö toistamiseen, nainen hävetköön.

Omassa ystäväpiirissäni lienee niin voimakkaita naisia, ettei ketään ole koskaan lyöty...en usko, että vahva nainen houkuttaa luokseen tämmöistä häviäjä-miestä joka lyö naista...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat