Vierailija

satoja tuhansia sillä juuri sinun mieleipiteesi on kaikkein tärkein. Jos palkkio olisi niin ohjaisivat kaikki juuri sinun nimimerkillesi "vierailija"...

Sivut

Kommentit (25)

järkyttynytkin kun nettitekstinsä löytää printtimediasta. Se kertoo vaan siitä, että edelleen printattu teksti näyttää virallisemmalta ja uskottavammalta, ja nettikirjoittelu haluttaisiin kokea heittelynä ja kevyempänä. Printattuun tekstiin halutaan luottaa enemmän kuin nettikirjoitteluun. Mutta se luottamushan nyt menee tässä, kun lehdessä on samat asiat kuin netissä. :DVarmaan jokainen tuunaisi tekstiään enemmän jos se olisi tarkoitettu nimenomaan jonkun lehden mielipideosastolla julkaistavaksi, kuin vain vastaukseksi johonkin forum-ketjuun.

Lainaus:

jotka olisivat mielestäni euronkaan arvoisia. Mutta jos tuntuu että oma teksti on jotenkin poikkeuksellisen laadukasta niin kannattaa ehdottomasti pidättäytyä nettikirjoittelusta.
Aivan samaa mieltä.

Onhan siinä toimittajilla tekemistä palkkansa eteen, kun korjailevat tämän palstan aikuisten, varmasti ainakin peruskoulun käyneiden, ihmisten kirjoitusvirheitä.

Siihen menee varmasti koko työpäivä, ennenkuin lainaukset ovat oikeinkirjoitukseltaan julkaistavissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vailla työtä, niin kannattaa hakea duunia ihan oikeesti eikä kirjoitella tänne julkaisun ja palkkion toivossa.Kyllähän monissa lehdissä on mielipidepalstatkin ja jopa tekstiviestipalstat eikä niissä julkaistuista kirjoituksista käsittääkseni kellekään mitään makseta. Vai?

kirjallisuuden Nobel meni sivu suun. Onhan vielä tämänkin vuoden Finlandia jaossa. Sieltä olisi rahaa tulossa kelpo kirjoittajalle ettei tarttis pennien perään itkeä....

mielipiteitään. Vaan aika usein kirjoittavat toisten ihmisten mielipiteitä...ja ne on toimittajia jotka sitä palstantäytettä hakee milloin mistäkin. Tuskinpa kenellekään kadulla mielipiteensä kertoneelle mitään palkkioita maksetaan vaikka se mielipide lehteen päätyisikin - vai mitä luulet? Tässä on kyse samasta asiasta.

Käyttöehdot lukemalla asia selviää:"Sanoma Magazines Finlandilla on oikeus korvauksetta käyttää ja uudelleen julkaista muunneltuna tai alkuperäisessä asussaan käyttäjän lähettämää aineistoa, esimerkiksi sivujen kautta julkisille alueille (kuten keskustelufoorumit) lähettämä tai välittämä aineistoa Sanoma Magazines Finlandin tiedonvälitys-, pr- tai muussa liiketoiminnassa ja/tai liittää lähetettyä aineistoa johonkin toiseen aineistoon."Luet näitä tai et, kirjoittamalla Vauvan sivustolle olet nämä hyväksynyt, oletpa vierailija tai rekisteröitynyt käyttäjä.

missä saa kirjoittaa mielipiteitään ilman, että niitä lainataan johonkin. Vaikkakin teen sen nimettömänä. Tosin jäähän mielipiteeni tännekin leijumaan, mutta minusta se on väärin, että joku lehti säästääkseen toimittajapalkkioita nappaa täältä palstantäytettä.

luonnollisesti siteeraamisoikeus ihan mihin tahansa aineistoon. Kuvitteletteko tosiaan, että kun kirjoitatte jotain internetiin julkiselle palstalle, ettei tekstiinne voisi sen jälkeen koskea. Ei pidä suoltaa nettiin koko maailman saataville typeryyksiä, joiden näkeminen myöhemmin ahdistaa.

ylläpitämää palvelua, mutta lehti ei saisi yrittää hyötyä palvelusta mitenkään?Tämä palsta on yksityisen yrityksen toimintaa, ei mitään julkista palvelua.

jotka olisivat mielestäni euronkaan arvoisia. Mutta jos tuntuu että oma teksti on jotenkin poikkeuksellisen laadukasta niin kannattaa ehdottomasti pidättäytyä nettikirjoittelusta.

Luin toki nuo käyttöehdot ja ymmärrän, että kirjoituksiani ja sanomisiani voidaan käyttää hyödyksi missä tahansa. Ei se silti vähennä närkästymiseni määrää.AP.

poistuessani palstalta, kun Martti vei senkin :-( Mutta todellakin, tuo Finladia-raapustuskilpailu pitääkin laittaa korvan taakse. Kyllä täältä Vauva-lehden palstaltakin voi ura urreta.Vinkeistä kiitollinen ap

kun tajusin, että kirjoituksiani voidaan hyödyntää niin Perhe-kuin Vauvalehdessäkin. Enkä saa mitään palkkiota, kuten "viralliset" toimittajat :-(

avaa ketjun, jossa kyselee mielipidettä vaikka eka kerrasta synnytksen jälkeen ,kuten on tehnytkin. Kirjoittaa sitten sen kirvoittamana lehteensä artikkelin. Mutta summittainen vastausten lainailu on mielestäni eri asia, enkä pidä siitä.

Tämä sivusto on sponsoreita täynnä, siten Vauva-lehtikin hyötyy tästä palvelusta. Ja mitä enemmän täällä käy väkeä, sitä enemmän sponsorit kiinnostuvat.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat