Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lapsi herää ehkä kerran tai kaksi yössä, useimmiten tulee viereeni nukkumaan (ja sitten nukutaan molemmat huonosti). Olen joka päivä ihan väsyksissä töissä, enkä jaksa keskittyä mihinkään. Väsyneenä päätä myös särkee ja on huono olo. Tämä on lähes joka päiväistä kun pitää töissäkin käydä ja aamun herätykset ovat aina aikaisia.Mikä avuksi? Millä väsymyksestä pääsee eroon? Yöhoitopaikkoja ei meillä ole, joten se on poissuljettu vaihtoehto...

Kommentit (9)

niin kannattaisi, vaikka opettaisikin lapsen nukkumaan omassa sängyssään (voi kestää), yrittää nukkua univelkaa jotenkin pois (alkuillasta, viikonloppuna)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja peloissaan yöllä, siksi en ole raaskinut viedä omaan huoneeseen jos tulee minun viereen. Olen yh, joten miestä ei ole auttamassa unien kanssa. Sitä palkitsemisjuttua aion kyllä nyt kokeilla, kuulostaa pätevältä ;). Päiväkodissa tosiaan ilmoittavat, että lapsi on niin väsynyt, että tarvitsee päiväunia. Ja saattaa tosiaan tarvitakin kun herää yöllä. Ehkä tämä tästä, hyvä, että sain valittaa ja vinkkejäkin, kiitos!t. ap

AP: minkä ikäinen lapsesi on? Meidän 5v köntyää viereen satunnaisesti, ja kun tulee viereen niin en saa unta. Aamulla yritän lähteä seiskaksi töihin (mies jää lasten kanssa kotiin) mutta aivan tuskaista on.

Meillä ei ainakaan toimi rangaistus, vaan joskus on saatu menemään omaan sänkyyn lupaamalla ylläri aamulla (jos menee omaan sänkyyn nukkumaan). Jatkuvasti kerätään plussalistaa, johon saa yhden plussan omassa sängyssä nukutun yön jlkeen. Nyt kerää vesipyssyyn plussia..

Eli jos kokeilisit jotain houkutinta/palkintoa illalla, riippuen tietty lapsen iästä?

Jos simopi lapsi päiväunet pois- myös päiväkodissa!!!(Voi vaatia muutaman palaverin- eli " taistelua tiedossa" ...päivähoito pitäsi uleensä kynsin hampain kiinni päiväunista)

Tarvitaan pysyvämpää muutosta. Riippuu minkä ikäisestä lapsesta on kyse. Mutta lapsi joko opetetaan nukkumaan omassa sängyssään tai sitten palautetaan takaisin omaan sänkyyn kun tulee viereen. Jos näihin ei halu riitä, niin tietysti voitte muuttaa nukkumisjärjestelyjä niin, että kaikki saavat nukkua. Mene vaikka sinä eri huoneeseen nukkumaan, jos sinä olet teistä herkkäunisin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat