Vierailija

Poika ollut täyspäiväisesti tarhassa pari vuotta. Nyt isänsä jää 5 kk lomalle. Kokonaan emme poikaa halua ottaa tarhasta pois, koska on kuitenkin jo viskareilla ja päivisin ei naapureissa kavereita olisi (eikä ole juri iltaisinkaan). Ja jos poika olisi kokonaan pois tarhasta, menettäsisimme paikan eikä takuita samaan tarhaan pääsystä olisi koska paikat ihan täynnä ja kokopäiväpaikan tarvimme taas 5 kk päästä.

Tarhaan voi tehdä sopimuspäiviä joko 9 tai 13!Nyt mietimme että kumpi vaihtoehto olisi parempi. Poika olisi tarhassa n.9-15.

9 tuntuu aika vähältä ja 13 taas liian paljolta,.Miten teillä muilla kotona olevilla tuon ikäinen lapsi on tarhassa??En tarvitse vastauksia niiltä joilla lapsi ei ole päivääkään tarhassa Koska emme todellakaan halua menettää 5kk takia paikkaa jossa lapsella on tällä hetkellä tutut hoitajat ja tutut kaverit ja tästä ryhmästä tulee moni kaveri vielä samalle luokallekin.

Kommentit (9)

Mutta asiaan, minusta tuo 13 kuulostaa ihan ok määrältä. Eihän se nyt kovinkaan paljon ole, ja lapsi pysyy hyvin tarhan jutuissa mukana. Toisaalta, jos tuo määrä tuntuu liian paljolta, niin eihän sinne tarhaan ole PAKKO mennä joka päivä. Tuo hoitopäivien määrä pitää vain sopia maksujen ja hoitotilanteen määrittämisen vuoksi.

Meillä 4v:llä on 1-2 vapaapäivää/viikko ja mahdollisimman lyhyet päivät.Pysyy hyvin kaverisuhteissa kiinni, saa osansa varhaiskasvatuksesta ja saa kuitenkin vapaapäiviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ainakin meillä päivät tasataan 3 kkn välein. Esim. joulu tuo aika monta päivää, jos silloin olette poissa kokonaan. Kannttaa siis katsoa kalenterin kanssa. Toisaalta päivähinta päiväkodissa on vanhemmille halpa. Itse en jää suremaan muutamaa "ylimaksettua" päivää... Eli mikä on noiden vaihtoehtojen todellinen kustannusvaiktus, kun vielä päivähän ei ole maksimimittainen, vaan kai "kakkosluokkaa"

Me otimme 12 - mutta meillä siis valinnan saa tehdä ihan oman ilmiotuksen mukaan. On saanut jo kahden kaupungin alueella tehdä.

sopimuspäiviä vain 9, 13 tai 17- tampereella. Muita vaihtoehtoja ei ole. Ja sopimus velvoittaa 5kk, jonka aikana vaihtoja ei saa tehdä puoleen eikä toiseen.Taidamme ottaa tuon 13 päivää niin jää isännälle päiviä asuntomme remontoimiseenkin ja poika saa vapaata mutta ei kuitenkaan jää tarhakuvioista ulos. Ja eihän lasta tosiaan ole pakko tuota 13 päivää tarhassa pitää:)T:AP

riittäisi kyllä. Kun kyse on kuitenkin lyhyestä ajasta, jolloin poika itsekin varmasti haluaa nauttia isän seurasta. Eli silloin tuo 9pv/kk riittää.

Itse ottaisin tuon 13 päivää, sillä tuon ikäinen kaipaa jo aika paljon ohjelmaa päivään. Jos ulkona ei ole kavereita eikä kotonakaa sisaruksia niin isällä on aika kova homma lapsen viihdyttämisessä.Oma 5-vuotiaani ei ainakaan jaksa koko päivää leikkiä yksin, vaan kaipaa jatkuvasti leikkiseuraa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat