Vierailija

Istuimme siis parilla siiderillä eilen kaverin kanssa. Huomasin että häntä vaivasi jokin ja viimein sai sen sanottua. Muotoili asian kauniisti ja kohteliaasti pyöritteli... Siis hänen mielestään asuni oli turhan tyrkky, eikä hän ymmärrä miksi pukeudun niin, koska olen naimisissa ja perheellinen. Hän on hyvä ystäväni ja haluaisin ymmärtää häntä, mutten vain ymmärrä. Ensinnäkään en ymmärrä mikä asussani oli vikana ja toisekseen en ymmärrä miksi perheellisen täytyisi pukeutua tietyllä tavalla.

Sivut

Kommentit (39)

etten suinkaan paheksu naisia jotka pukeutuvat niihin minihameisiin ja toppeihin. Musta on vaan upeaa, että on erilailla pukeutuvia ihmisiä. Itse vain en koe oloani niissä mukavaksi.

Ja tosiaan, minihameeseen voi pukeutua tyylikkäästi ja pitkissä housuissa näyttää " pornolta" .

ap

Taisit vaan näyttää tosi hyvältä!! Ja ehkä kaveria harmitti, kun koki jäävänsä varjoon..?

Koska mitään tyrkkyä tai paljastavaa tms. tuossa ei ollut

iHAN ASIALLISELTA PUKEUTUMISELTA KUULOSTI, EI YLI- TAI ALIPUKEUTUMISTA,SAATI MITÄÄN " HUTSAHTAVAA"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja mielestäni pukeutuu itsekin naisellisesti. Kaverini on kuitenkin sinkku ja hänellä tuntuu olevan käsitys, että perheellisiä ja sinkkuja ei vain koske samat pukeutumissäännöt. Juttelimme eilen ihan hyvässä hengessä aiheesta. En suostunut myöntämään, että asuni olisi provosoiva, mutta kuuntelin hänenkin kantaansa. Jäi silti vaivaamaan.

ap

Varman " ystäväsi" on kateellinen. Mielestäni äidin sopii pukeutua aivan yhtä naisellisesti ja seksikkäästi kuin kenen tahansa muunkin. Tosin korostaisin, että hyvä maku määrittelee seksikkyyden, EI vaatteiden vähyys. Pissistyyli ei sovi kenellekään. Itse pidän kunnia-asiana ja myös huomionosoituksena miehelleni pukeutua edelleen korkkareihin ja kapeisiin farkkuihin ja tyköistuviin jakkuihin. Luulisi miehenkin olevan tyytyväinen, kun vaimo ei plösähdä äitiydyttyään

mielipiteisiin. En siis omalta kohdaltani, mutta kuullut jonkun kritisoivan jotakuta. Minusta se on usein ollut perusteetonta. Toiset on konservatiivisempia kuin toiset. Minihame, sortsit, topit jne. eivät myöskään ole mielestäni epäkonservatiivisia ja tyrkyllä olemisen merkkejä. Riippuu siitä kuka niitä pitää yllään ja millä tyylillä. Ihmisen alastomuus on toisille tiukempi paikka kuin toisille ja usein varsinkin niille, jotka ovat kateellisia. Pukeutumisesi kuulostaa itsestäni normaalille. Ei Pieksämäelle, Humariselle tai Pasilalle. Tavallisen modernin naisen asusteille.

valkoinen t-paita, ok tiukka, muttei kireä (jos ymmärrätte eron). Sellainen konjakin värinen (?) tyköistuva nahkajakku ja kiilakorkoiset jakun väriset kengät remmikengät.

Tuomio?

ap

Omasta mielestäni olen melko konservatiivinen omassa pukeutumisessa. Tykkään naisellisista vaatteista, korkeista koroista jne, mutta minihameet ja pienet topit ei ole mun juttu. Ehkä siksikin oli niin ihmeissäni. Mutta juu, paras unohtaa koko juttu. Tyylini pidän kuitenkin, miellytti se muita tai ei. Onneksi oma mies ei valita.

ap

ja toki tyylistäni saa olla montaa mieltä. Enkä koe loukkaukseksi tuota " pieksämäkeä" , mukava kaupunki sekin varmasti on ja uskon sieltä löytyvän paljon tyylikkäitä ihmisiä!

ap

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat