Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minulla isot rinnat, muuten hoikka. Ja topit eivät ole mitään pornoja. Ystävälläni pieni povi, ja väittää, että kukaan ei huomaa häntä, jos minulla toppi. Niinpä en ole enää toppia laittanu.

Kommentit (9)

on se kamalaa, jos kaverisi jää rintojesi varjoon :).Itselläni on niin, että baarikaverini on se, joka vetää niitä miehiä ja jään itse varjoon. Johtuu ihan siitä, että olen ehkä tylyn näköinen, perusilme on vakava. Olen monet kerran kuullut tästä, olen jopa saanut paukkuja miehiltä baarissa, jotta vapautuisin. Ja mulla on ollut OIKEASTI ihan hauskaa. Mutta nämä miehet jotka tulevat tyrkylle vaivaavat kaveriani, häntä oikeasti ahdistaa kun ei saa olla " rauhassa" . Ei ikinä ole tästä sanonut, mutta nään sen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ravintolassa minua lähestyvät " häntäheikit" ja kaverini käy ne parhaimmat keskustelut mielenkiintoisten miesten kanssa. Ystävälläsi huono itsetunto.

Itse jos lähden kaverin/kavereiden kanssa ulos niin menen sinne viettämään aikaa yhdessä kavereiden kanssa enkä kerjäämään huomiota miehiltä.

No jos kaverisi on sinkku ja sinä varattu, niin ok, ehkä vielä menettelisi tuo, ettet laita toppia. mutta muuten aika hassulta kuulostaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat