Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ei ole vielä suunnitelmissa, ja varmaan muutenkaan kaikille kertoisin koska mahdollisen toisen lapsen haluaisin.

Päätinkin, että tästä lähtien vastaan kyselyihin että " mä haluaisin toisen lapsen, uuden auton, oman omakotitalon, huvilan, moottoripyörän, veneen, hevosen ja lottovoiton" . Luulisi kyselijöiden tajuavan!

Kommentit (7)

Jotkut jopa sanoo loukkaantuvansa, jos kyselee, koska lapsia tulee.Miksi ei voi vain vastata esim. sitten kun sen aika tulee, tai jotain muuta neutraalia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minkä vuoksi haaveet ja suunnitelmat pitää olla jotain salaisuuksia? Eikö niihin voi vastata jotain suuntaa antavaa aivan rehelliseltä pohjalta. Ei olla vielä ajateltu asiaa. Nautitaan nyt ensin tästä yhdestä. Antaa ajan näyttää. Sitten kun sen aika on. Katsellaan. Kyllähän se toinenkin joskus olisi kiva. Jos toinenkin saatais, niin olisin onnellinen. Tässä ehdotuksia. Kannattaa miettiä vakilause valmiiksi, niin tuollaiset kysymykset eivät rasita.

Meiltä eivät kysele tutut eivätkä kaverit mitään mutta puolitutut kyllä! Tai oikeastaan eivät kysele, vaan sanovat että sen toisen kyllä kannattaisi olla jo tulollaan. HANKKIKAA SE NOPEASTI. Näin sanoi mm viime viikonloppuna mies jonka näin ihan ensimmäisen kerran. Eihän noita jaksa niin henkilökohtaisesti ottaa mutta minusta on epäkohteliasta puuttua tuntemattomien lapsilukuun.

Mentiin naimisiin ennen kuin kukaan ehti edes ajatella, että meidän pitäis mennä naimisiin. Saatiin lapsi heti perään, joten kukaan ei ehtinyt kyselemään. Tehtiin toinen lapsi samaan putkeen, joten taaskaan ei kyselijät ehtineet edelle. Ja kolmattahan kukaan ei enää edes kysele, kun standardiperhe on jo kasassa.No nyt ne kyselee töihin menosta kyllä, ja siihen vastaan, että kunhan nyt ensin saadaan nuo lapset nukkumaan yönsä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat