Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Perheessämme on pieniä lapsia, jotka eivät osaa kunnolla uida. Mikä kylpylä olisi sopiva tällaiselle lapsiperheelle?

Kommentit (21)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siellä on ihan pienille kahluuallas. Sitten iso syvempi allas kellukkeilla. Molemmat lämpimiä. Koululaisille vesiliukumäkiä. (Pienemmät pärjää niissä vanhemman kanssa.)Kunhan ei heti alkuunsa tuohdu siitä, että siellä se pukuhuonesysteemi on erilainen ;-) Tai siitä, että siellä on erillinen maksu niihin hoitoaltaisiin. Tai siitä, että se Kamikaze-mäki on oikeesti hullun vaarallinen. mut ei siihen ole pakko mennä.

Eli siellä on pieniä koppeja, joissa riisutaan ja puetaan uikkarit/ pyyhe/ kylpytakki. Sitten vaatteet viedään kaappiin (joka lukitaan rannekkeella). Ja jatketaan matkaa suihkuhuoneeseen.Kätevää oli myös ottaa rannekkeeseen luottotoiminto, jolloin pystyi ostamaan juomia/ hampurilaisia (hese allasosaston yläkerrassa).

ja Flamingon lastenaltaassa oli kaksi pientä liukumäkeä. Myös Ikaalisissa muistaakseni pieni liukumäki lastenaltaassa.Lainaus:

Meidän 4-vuotias tykkää kovasti niistä pienistä veteen laskevista liukumäistä. Olisiko jossain kylpylässä sellaista?

kalajoen sanifanissa oli ainakin viikko sitten hieman kylmempää vettä kuin muissa kylpylöissä mutta ei se menoa haitannut.rauhanlahti kuopiossa on aika pieni mutta siellä on ihana "kuuma" allas jossa 37 asteista vettä. siellä oli ihana lämmitellä. lisäksi hotelli/kylpylä aika vanha.vaasan tropic landiassa käyty useasti aikä tule mitään moittimista mieleen.samoten vuokatin kylpylässä, en nyt muista nimeä, on käyty pari kertaa ja on ollut ihan mukava.oulun eden hyvä paikka jos on yötä. helppo kulkea huoneesta saunatakki päällä uimaan ja takaisin.ja meillä lapset 3v 5v ja 7v ja kukaan ei ui vielä ilman kellukkeita

Nyt juuri viikonloppuna oltiin ensimmäisen kerran tuolla uudessa Flamingossa. Voin kyllä suositella sitäkin. Meidän lapset eivät niihin liukumäkiin uskalla mennä (eivätkä olisi päässeetkään kun ikäraja on 8v) mutta 2,5 tuntia kului kyllä muuten tosi mukavasti.Altaat ovat mukavan lämpimiä ja allasosaston ilma lämmin, joten jopa 2,5-vuotias kuopus tarkeni uida sen pari tuntia ilman saunassa käyntiä välillä.Sekä Caribiassa että Flamingossa on kohtuullisen iso lastenallas eikä mikään lätäkkö, joka on iso plussa silloin jos joukossa on ihan pieniä.

...ei mitään järkeä. Todella typerää liiketoimintaa saada asiakkaat pahalle päälle moisella rahastuksella. Jokainen tajuaa, että miksi paikoitus on maksullista jossain Hgin keskustassa, mutta että Caribian pihalla ja vielä vieraille. Pöh. No, onhan niitä muitakin paikkoja.Flamingosta:

Se on ihan TÖRKEÄN hintainen paikka. Siis takuulla on kiva, mutta kun paikka on KAKSI kertaa kalliimpi kuin vaikkapa toinen iso vesipuisto eli Serena, niin onhan se täysin järjetöntä!

Kellukkeet vaan lapsille käsivarsiin. Itse etsisin kylpylää muiden palvelujen perusteilla, koska ihan pienet ei haikaile vesiliukumäkiä tai vastaavia.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat