Vierailija

tuntuu että joillekin tämä on niin suuri juttu että siitä tulee stressimomentti. Jos näin kesällä ollaan jossain reissussa/tilaisuudessa niin kyl tyttö pärjää hyvin vaikka banaanilla hetken kunnes parempi ajankohta syödä. Joillekin tämä on vaan niin vaikeaa. Ja sit ne stressaa ja koko päivä menee sekaisin jos Paavo ei syö ennen 12.15, huh.

Kommentit (2)

Mutta 1h 30min on tosi pitkä aika odotella ruokaa. Eikä pelkällä banaanilla pärjää. Aina ei ole näin kesäaikaan lämmintä ruokaa syöty 2xpvä, mutta säänöllisistä ruokailuajoista on pidettävä kiinni, syödään sitten vaikka täyttävempiä sämpylöitä tms.

Meidän tyttö on muuten reissussa hyväntuulinen ja viihtyy, mutta nälkäisenä on ihan julmetun äkäinen. Tullut äitiinsä siinä(kin) asiassa.

Mutta joillain lapsilla on kuule ihan oikeasti nälkä jo paljon ennen kahtatoistakin. Eikä se nälkä lähde millään banaaneilla. Mutta jos tuollainen myöhäinen ruokailu on tiedossa etukäteen, niin silloin tietysti pakataan tuhdit eväät mukaan, ja lapset jaksaa. Mutta jos se tulee yllätyksenä, eikä riittävää evästä ole, niin kyllä kuule kolmevuotiaskin osaa itkeä nälkäänsä, kun sillä ihan tosissaan on nälkä, ja kova sellainen.Että yritä nyt kuitenkin ymmärtää, vaikka sulla ei kauheesti näytä kykyjä olevankaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat