Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ajateltiin viedä tuomisina isäntäväelle grillikori, tuleeko teille mieleen lisää ideoita mitä se sisältäisi?Itse ajattelin seuraavia:

-grillausvälineet

-patalappu/grillihanska

-sinappi

-kertakäyttöastioita (onko ihan pöhkö?)

-juomaa (olut?)

-pitkävartinen sytkäriOlisi kiva pakata mukaan jotain pysyvämpääkin, mutta mulle ei tuu mieleen mitään aiheeseen liittyvää.

Kommentit (5)

Pieniä oliivisäilykkeitä, kurkkusalaattia, hedelmiä säilykkeinä, kuivattuina tai tuoreina, valkospipulinkynsiä öljyssä, maustekastiketta... Meet vaan Prisman säilyke-kastike- ja maustehyllyille ja bongaile ihania herkkuja :-)

Joku varmaan parahtaa täällä tosin noista kertisastioista ;-)Miten olisi bissen kaveriksi esim. parit cidut? Tai viinipullo. Tai jos kori on pariskunnalle menossa, missä molemmat juo olutta niin sittenhän se bisse on ok.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Grillausvälineet heillä kuitenkin varmasti jo on - vai tiedättekö vanhojen vetelevän viimeisiään?Viekää ihmeessä syötävääkin (makkaraa, pihvejä, maissintähkiä), jos heillä on kylmätilaa (vierailuanne varten ovat varmasti varanneet ruokaa). Grillauskastikkeet ym. ainakin säilyvät hieman pidempään.Servettejä, essu... kauniiseen käytännölliseen koriin tai paljuun (niitä mökillä aina tarvitaan).

käyttääkö muuten kukaan essua? meillä ei ainakaan tulisi käyttöön, mutta ehkä muut käyttävät.muutamaa erimerkkistä erikoisempaa olutta? joku kiva pullonavaaja?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat