Kutinaa alapäässä!!! Ei ole hiiva/kuivat limakalvot. Lääkärit/hoitajat HUOM!

Vierailija

Ongelmana siis kutina. Hiivan olen hoitanut pois ja sitä mulla usein kyllä ollut, mutta ei siis tällä hetkellä mitään valkovuotoja tms.. Luulis siis hiivan menneen ohi jo kun olen 2 diflucan kapselia ottanut ja puikkokuurinkin käyttänyt ohessa. Alapään bakteeritasapaino voi toki olla ketuillaan jostain syystä hiivan jälkeen?? Olenkin nyt muutamia päiviä käyttänyt gynocaps-maitohappobakteereita alapään vaivaan, mutta edelleen kutiaa vähän! Mistä voi olla kyse? Mitään hajua tai vuotoa ei ole, vain pientä inhottavaa kutinaa emättimen suulla. Kuiva alapää ei pitäis olla, en ole ollut raskaana ikinä ja hormonitasapainon pitäs olla ihan normaali.Kondylooma mulla on todettu 3 vuotta sitten.. Siis ihan näkyviä pieniä kondyloomia, ne tulevat ja menevät aika ajoin ja kutisevat kyllä mutta nyt niitä ei paljaalla silmällä näy ainakaan ja kutinaa on.Hapanmaitotuotteita käytän päivittäin, en syö paljon sokeria tai pastaa tai vaaleita leipiä.Gynelle tilaan huomenna ajan, mutta mitä ihmettä tää vois olla???

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Joko se on oireeton tai sitten ei ole.. En oikeen itsekääntiedä onko kutinaa/kirvelyä vai mitä tää on. Hyvähän se olis ottaa jos hiukankaan epäilyttää, sen verran yleinen tauti kuitenkin tiemmä on. Ettei meinaan pääsisi muhimaan turhaan vuosikausia.Mahtaako ne sitten antaa myös miehelle reseptin mun kautta samantien vai täytyykö sn käydä tutkimuksissa ensin? Mikähän käytäntö siinä on? KUn toisaalta onhan se nyt melkeen varma, että jos mulla on, niin myös mun kumppanilla on se ihan yhtälailla.ap

Vierailija

Jos sinulla hiiva ongelmana, niin suosittelen erittäin lämpimästi: LActacydia tai kaupastakin saatavaa Lactolinea. Sisältää maitohappoja. Pese sillä alapääsi päivittäin. Ei ole hiivaa tullut moneen vuoteen ja ennen tuon aineen käyttöä oli suorastaan krooninen. Kun edellisestä pääsin alkoi uusi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat